(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Sykkiikö sydämesi HR-alaa kohtaan ja oletko luonnostasi innostava ja kehityshaluinen tiimipelaaja? Etsimme nyt HR-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsingin Länsi-Pasilaan.

Me Fennian HR-yksikössä haluamme olla maailmanluokan HR-kumppani ja tuottaa ylivertaista henkilöstökokemusta. Rohkean vision saavutamme toteuttamalla Fennian strategiaa henkilöstöjohtamisen keinoin, kehittämällä erinomaista yrityskulttuuria, varmistamalla tulevaisuuden osaamisen sekä kehittämällä sujuvia ja tehokkaita prosesseja ja käytäntöjä. Yksikössämme työskentelee 12 HR-ammattilaista liiketoiminnan HR-kumppanina, HR-palvelujen tuottajana ja palkka- ja työsuhdeprosessien vastuuhenkilöinä.

Haemme nyt uutta työkaveria: energistä, iloista ja aikaansaavaa HR-koordinaattoria

HR-koordinaattorina vastuullasi tulevat olemaan työnantajakuvan ja kesätyökokemuksen kehittäminen, verkko-oppimisympäristön ylläpito ja kehittäminen. Työssäsi hoidat myös monipuolisesti yrityksen päivittäisiä henkilöstöhallinnon tehtäviä ja osallistut vaihteleviin HR-projekteihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä esimiehesi ja muun HR-osaston kanssa sujuvan työelämän kehittäjänä. Tehtävä on noin vuoden mittainen määräaikainen perhevapaan sijaisuus maaliskuusta alkaen.

Hakemaltamme henkilöltä odotamme:

  • Positiivista asennetta ja kokemusta HR-alan tehtävistä
  • Kykyä omaksua nopeasti uusia digitaalisia työvälineitä ja hyödyntää niitä työssä
  • Halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen sekä kokemusta projektimaisesta työskentelystä
  • Joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi/KTM)

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen? Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän HR-yksikössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Anu Nurro, jonka tavoitat puhelimitse ma 20.1. klo 9.00 - 10.30 numerosta 040 843 9577. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 30.1.2020.