(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja tuhansia asuntoja eri puolilla Suomea. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta. 

Haemme nyt Espoon pääkonttoriin

HR-koordinaattoria

Onko hyvän työpaikan rakentaminen sinulle sydämen asia? Nautitko tehtävien koordinoinnista, vaihtelevista ja vauhdikkaista työpäivistä sekä henkilöstön opastamisesta? Oletko valmis kantamaan vastuuta itsenäisesti, mukava ja osaava työporukka tukenasi? 

TA:n pieni mutta tehokas HR-tiimi odottaa sinua. Teemme työtä kunnianhimoisesti mutta rennolla otteella. Sinun tehtäviisi tiimissämme kuuluvat mm.:

  • Työsuhteen alkamiseen ja päättymiseen liittyvät käytännön työt

  • Työsopimusten tekeminen

  • Henkilöstöetujen koordinointi

  • Henkilöstöasioista viestiminen

  • Henkilöstön päivittäinen opastaminen

  • Henkilöstötilaisuuksien käytännön järjestelyt

  • HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen

  • HR raportointi

  • Matkalaskujen tarkastaminen

  • HR-tiimin ja johdon avustaminen

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä ja muiden auttamisesta. Olet positiivinen, tehokas ja saat asiat tapahtumaan. Tuot aktiivisesti esiin ideoita ja viet niitä myös käytäntöön. Kannat itsenäisesti vastuuta ja hoidat tehtäväkokonaisuudet alusta loppuun saakka. Tuotat sujuvasti tekstiä niin sisäisiin ohjeisiin kuin uutisiin ja tapahtumakutsuihinkin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vakavaraisessa kasvuyhtiössä ja monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Sinulla on mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan mahdollisuus osallistua HR-kehitysprojekteihin ja kehittää ammattitaitoasi. Tässä työssä pääset takuulla oppimaan paljon uutta ja yhtä varmasti saat tukea ja apua tiimiltäsi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Reija Taihalta p. 040 922 2672. Tavoitat Reijan parhaiten to 15.8. klo 10-12 tai to 22.8. klo 10-12.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään su 25.8.2019.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Odotamme kuulevamme sinusta pian!