(Poistunut julkaisusta)

HR-Koordinaattori
Poolia Suomi Oy / DACHSER Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

DACHSER Finland Oy

DACHSER on yksi maailman johtavista logistiikkatoimittajista. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä yli 30 600 henkilöä. Perheomisteinen yhtiö, jonka pääkonttori on Kempten, Allgäu, Saksa toimii 399 paikkakunnalla maailmanlaajuisesti ja tuotti 5,8 miljardia euroa liikevaihtoa vuonna 2018. Dachserilla on oma organisaatio 44 maassa viidellä mantereella. Maailmanlaajuisen merenkulku- ja logistiikkaverkoston ja integroitujen IT-ratkaisujen avulla Dachser pyrkii tarjoamaan maailman älykkäimmän integroidun logistisen verkkopalvelun yhdistelmän. Dachserin tavoitteena on optimoida tasapaino teollisuuden ja kaupallisten asiakkaiden logistiikkaan.

Esittely

Haemme nyt osa-aikaista 15 - 20 h /viikko

HR-KOORDINAATTORIA

alustavasti vuoden mittaiseen määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen Vantaalle

Työtehtävät

Tehtävät koostuvat pääosin eri HR prosessien vaiheista ja niiden kehittämisestä.
- Työmarkkinoiden ja rekrytointikanavien seuranta, oppilaitosyhteistyö, rekrymessut jne.
- Yhteydenpito henkilöstöpalvelufirmoihin
- Vastuu rekrytointiprosessista ja operatiivisesta toteutuksesta rekrytoinnin aloittamisesta siihen saakka, kunnes henkilö on saatu “teknisesti” kotiutettua yritykseen
- Työhyvinvointiin liittyvät asiat
- Työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvät asiat
- Henkilökunnan koulutus – omistajuus ja budjettivastuu
- Työaikaseuranta
- Palkkahallintoon liittyvät tehtävät yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa
- Työsopimukset
- Johdon raportointi yhteisesti sovittujen asioiden ja mittareiden osalta
- Konserniasiat (HR)

Edellytykset

Etsimällämme hekilöllä on jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen taito, saksankielen taito on eduksi. Hyvät tietotekniset taidot sekä kyky oppia uusia järjestelmiä.
Tehtävä sopii myös alan opiskelijalle jolla on jo aikaisempaa kokemusta vaikka kesätöiden kautta.

Edut

Yritys on juuri nyt mielenkiintoisessa vaiheessa kasvupyrähdyksen kynnyksellä joten tääsä olisi nyt hyvä mahdollisuus päästä mukaan kehittämään koko HR kenttää.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter