(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Poolia Suomi Oy / Gainer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Gainer Oy

Olemme vuonna 1984 perustettu digi- ja telemarkkinointiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meidän missiomme on ratkaista myynnin ja markkinoinnin ongelmia, uudistaa toimialaa ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Visionamme on, että meillä on parhaat palvelut ja ihmiset myynnin ja markkinoinnin digiTele-ratkaisuihin. Toimintaamme ohjaavat arvomme: ihminen, rehellisyys ja tuloksellisuus.

Esittely

Etsimme digi- ja telemarkkinointiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme Gainerille Helsingin keskustaan

HR-KOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen. Työn toivottu aloitus viimeistään 12.8.2019.

Työtehtävät

Toimenkuvasi muodostuu henkilöstöhallintoon ja rekrytointiin liittyvistä tehtävistä. Huolehdit rekrytointiprosessista kokonaisuudestaan työpaikkailmoituksen luomisesta haastatteluihin, hoidat työsopimuksien hallinnointia, huolehdit uusien henkilöiden perehdytyksestä sekä koulutusmateriaalien ylläpidosta, neuvot esimiehiä työsuhteisiin liittyvissä asioissa ja hallinnoit työterveyshuoltoon liittyviä asioista.

Tämän lisäksi tuotat erilaisia asiakasraportteja (Excel) ja olet yhteydessä asiakkaisiin näiden tiimoilta olemassa olevien toimeksiantojen osalta. Toimiston yleiseen toimivuuteen ja hallintoon liittyvät juoksevat asiat ovat myös osa päivittäistä toimenkuvaasi. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, joten odotamme sinulta joustavaa asennetta työtehtäviä kohtaan.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä ajan tasalla olevia it-taitoja ja ymmärrystä sosiaalisen median merkityksestä rekrytoinnissa. Sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista ja olet innokas kehittämään ja kehittymään roolissasi. Eduksesi luemme ruotsin kielen taidon sekä kokemuksen telemarkkinointialalta. Valmius hallita muuttuvia työtehtäviä on eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä otetta työhön. Oma-aloitteinen, iloinen, joustava ja palveluhenkinen ovat myös asioita, jotka kuvaavat sinua.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle viihtyisien toimitilojen ja mukavien työkavereiden lisäksi mm. liikuntaedun ja työterveyshuollon.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti heti, sillä haastattelut aloitetaan Pooliassa viikolla 30.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit Sigrid Puhilas-Ikonen 22.7. alkaen ja Tarja Laakso 29.7. alkaen.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter