(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Haemme Pohjois-Savon tiimiin nyt puolan ja suomen kielen taitoista HR-koordinaattoria.

Työpisteesi voi sijaita Kuopiossa tai Iisalmessa. Englannin ja/tai venäjän kielen taito on eduksi. Päivittäisessä työssäsi käsittelet työhakemuksia, haastattelet työnhakijoita, julkaiset työpaikkailmoituksia. Kehität osaltasi yhteistyötämme työntekijöihimme ja asiakkaisiimme. Työpäiväsi koostuu laajasti rekrytointiprosessiin liittyvistä eri osa-alueista sekä työsuhteen alkamiseen liittyvistä toimenpiteistä.
Eduksi katsotaan aikaisempi alan kokemus.
Vaikka oletkin osaltasi kehittämässä toimintaamme eteenpäin, pystyt työskentelemään myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne kuuluu HR-koordinaattorin toimikuvaan. Autamme sinua kehittymään HR-alan osaajana. Tiimissä sinulla on alan konkari, jolla motivaatio ja halu kasvattaa toimintaa.
Pääset suoraan 'valmiiseen pöytään'. Meillä on laaja asiakas- ja työnhakijakanta. VPS:llä on toimistoja ympäri Suomea, sekä Virossa ja Unkarissa. Välimatkoista huolimatta yhteydenpito on sujuvaa puhelimen, Skypen, WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä. Tuemme toisiamme ja jaamme osaamista keskenämme.
Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastatteluita käymme jo hakuajan aikana. Työ on määräaikainen ja kestää 31.12.2020 asti. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kysyä lisää Sanna Rinkiseltä 0504623615. Hae tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemus ja ansioluettelo 23.6.19. mennessä osoitteessa vps.fi