(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Nooa Säästöpankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Tahdomme nyt kesätyöhön ja syksystä eteenpäin osa-aikatyöhön

HR-koordinaattori, Helsinki

Paraatipaikalle Helsingin Aleksanterinkadulle. Oletko opiskellut henkilöstöjohtamista ja haluat kasvaa alan tehtäviin monipuolisen tekemisen kautta? Oletko kiinnostunut rahoitusalasta ja tahdot olla mukana kehittämässä talouden valmentamista osana Nooa Säästöpankin innokasta porukkaa?

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä henkilöstöjohtajan kanssa vastaten pankin henkilöstöhallinnosta. Vastaat erilaisista työsuhdeasioista sekä esimiesten ja henkilöstön työsuhdeneuvonnasta. Hallinnoit henkilöstöetujen kokonaisuutta ja olet mukana ulkoisen palkanlaskennan koordinoinnissa. Olet työajanseurantajärjestelmämme pääkäyttäjä. Osallistut rekrytointiprosesseihin ja perehdytykseen. Työhön kuuluu olennaisena osana työskentelyolosuhteisiin ja toimitiloihin liittyviä käytännön järjestelyjä, käyttöoikeuksien hallintaa, uusien työntekijöiden aloituksen tukemista ja Aleksanterinkadun toimipaikan juoksevien asioiden hoitoa.

Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa ja sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta tai HR:stä. Iso etu on, jos olet jo työskennellyt rahoitusalan tehtävissä. Haluat oppia lisää HR:n laajasta kentästä. Olet esimerkiksi HR:n erikoistuva ammattikorkeakouluopiskelija. Olet kiinnostunut rahoitusalan kehityksestä ja työn murroksesta. Asenteesi ja halusi oppia ovat meille tärkeintä.

Tahdo enemmän – ansaitset parhaan työpaikan!

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi. Tehtävässä pääset rakentamaan parasta työpaikkaa ja varmistat loistavan työntekijäkokemuksemme syntymisen oman työsi kautta.

Tehtävä on kesän yli kokopäiväinen ja syksystä alkaen osa-aikainen (keskimäärin kolme päivää viikossa) noin vuodeksi eteenpäin. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Soita ja kysy lisää henkilöstöjohtajaltamme Jaana Pulliselta, puh. 044 569 2783, ti 16.4. klo 9-10.

Jätä omannäköisesi hakemus 21.4. mennessä.