(Poistunut julkaisusta)

HR-KOORDINAATTORI
Veljekset Toivanen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Onko sinulla kokemusta HR-asiantuntijan työstä? Pidätkö asioiden organisoimisesta, toimintojen kehittämisestä ja esimiesten tukemisesta? Tässä sinulle uusi tehtävä ja vakituinen työsuhde pohjoissuomalaisessa kasvavassa perheyrityksessämme.

HR-koordinaattorina työskentelet monipuolisessa asiantuntijaroolissa. Teet tiiviisti yhteistyötä aluepäälliköidemme ja työnjohtajiemme kanssa auttaen heitä HR-asioissa. Vastaat rekrytointien koordinoinnista ja rekrytointiviestinnästä. Valmistelet hakemuksia, julkaiset ne sovitusti, vastaanotat hakemukset ja esikäsittelet ne. Tuet esimiehiä myös työhaastatteluissa ja työsopimusasioissa sekä organisoit yrityksen sisäisiä koulutuksia. Kehität ja yhtenäistät HR-prosesseja liittyen esimerkiksi rekrytointiin, perehdytyksiin ja koulutuksiin. Olet mukana yhdessä yrityksen johdon ja esimiesten kanssa kehittämässä positiivista henkilöstökokemusta sekä työnantajamielikuvaa. Työn sijaintipaikka voi olla Oulu, Rovaniemi tai Kemi. Työ edellyttää matkustamista Pohjois-Suomen ja Kainuun toimipisteissämme.


Etsimme sinua, jolla on kokemusta vastaavista HR-tehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutus antaa hyvää pohjaa tehtävässä menestymiseen, mutta ennen kaikkea arvostamme käytännön osaamistasi ja tahtoa työskennellä itsenäisessä HR-roolissa aluepäälliköiden ja työnjohtajien tukena. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot. Osaat käyttää tietokonetta normaalien toimisto-ohjelmien osalta. Koet maanrakennusalan mielenkiintoiseksi ja mukavaksi työympäristöksi. Sinulla on positiivinen palveluasenne sekä olet aloitteellinen ja aikaansaava.


Tarjoamme sinulle monipuolisen HR-tehtävän pohjoissuomalaisessa maanrakennusalan perheyrityksessä. Pääset vastaamaan yrityksemme HR-toiminnoista ja niiden kehittämisestä yhdessä yrityksen esimiesten kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös kehittää omaa osaamistasi ja vastuualuettasi kiinnostuksesi mukaan yrityksessämme.

Oletko etsimämme HR-koordinaattori? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Hae tehtävää 25.4.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-13959)