(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt HR-koordinaattoria timantin kovaan rakennustiimiimme Tampereelle.

Työnkuva sisältää mm. työpaikkailmoitusten laadintaa, työhaastatteluita, työsopimusten solmimista sekä perehdyttämistä ja kaiken tämän lisäksi paljon muuta. Päivät ovat täynnä tekemistä ja takaamme, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Kelloa ei tarvitse siis tuijottaa!

Meille asiakas ja työntekijä ovat aina numero 1 ja haluamme, että olet asiakaspalvelusta aidosti nauttiva persoona. Paineensietokykyäsi testataan heti alusta alkaen, joten toivottavaa olisi, että et kiireestä hätkähdä ja osaat priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen niin, että langat pysyvät käsissäsi. Aikaisempi alan työkokemus ja rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Toivomme sinulta alalle sopivaa koulutusta esimerkiksi tradenomi AMK, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä kohdata ihmisiä yksilöinä. Menestyäksesi tehtävässä sinun täytyy olla valmis sitoutumaan työhön ja tekemään parhaasi joka päivä. Olet valmis tekemään osasi hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Tehtävässä pystyt suoriutumaan suomen ja englannin kielellä sekä omaat hyvät ATK-taidot. Olet idearikas ja kehität aktiivisesti yrityksemme toimintaa. Toimit pitkäjänteisesti, tartut tehtäviisi heti ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet sujuvasanainen viestijä ja yhteistyö niin asiakkaiden kuin työnhakijoidenkin kanssa käy sinulta luontevasti. 

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään alati kehittyvän toimialan parissa mukavien työkavereiden kanssa. Pääset lisäksi tekemään työtä, jonka tulokset näet heti. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työtehtäviisi ja pystyt räätälöimään kalenterisi itse. Työnkuva on monipuolinen ja tarjoaa haasteita päivästä toiseen.

Jätä hakemus palkkatoiveineen nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö 044 0205057.

Avainsanat: HR-koordinaattori, henkilöstöhallinto, kokoaikatyö