(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

HR-KOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaiseksi.

Tehtäviisi kuuluu

Haemme pieneen, mutta tehokkaaseen HR-tiimiimme HR:n koordinaattoria äitiyslomasijaiseksi. Pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisten HR-tehtävien hoitamiseen kokeneiden henkilöstöammattilaisten tukemana sekä ottamaan vastuuta myös itsenäisesti joistakin HR-kenttään kuuluvista työtehtävistä.

Olet tärkeässä roolissa uuden henkilötietojärjestelmän käyttöönotossa toimimalla niin testaajana kuin loppukäyttäjänä. Muut työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi rekrytointiin, HR-raportointiin sekä esimiesten opastamiseen HR:n käytännön asioissa.

Telakalla on meneillään suuria muutoksia, kuten tuotannon kaksinkertaistaminen lähitulevaisuudessa, jotka heijastuvat myös HR-työhön.

Meillä pääset kasvamaan ja oppimaan HR-tehtävissä, eikä kahta samanlaista päivää ole tiedossa. Tiimimme suurin voimavara on loistava yhteishenki ja iloinen tekemisen meininki. Meillä on aidosti hauskaa!

Toivomme hakijalta

Tehtävässä menestyäksesi eduksi on soveltuva korkeakoulututkinto (yliopisto tai AMK). Kokemus SAP-järjestelmän käytöstä, etenkin SAP HCM -moduulista, auttaa sinua pääsemään nopeasti kiinni työhösi.

Käytät edistyneesti Exceliä ja Power Pointia, viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on halu oppia ja kehittyä HR:n osaajana. Omaksut uusia asioita nopeasti ja työskentelet mielelläsi omatoimisesti.

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus vuoden 2019 loppuun asti.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Heidi Järvenpää
Henkilöstöpäällikkö
+358 50 486 2758 (soittoaika pe 18.1. klo 13–15)
heidi.jarvenpaa@meyerturku.fi