(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Onko tähtäimessäsi monipuoliset HR -alan tehtävät ja parhaat työkaverit?

Haemme uutta kollegaa tiimiimme Helsingin toimistollemme Henkilöstökoordinaattorin tehtäviin! Olemme innostava, hymyilevä ja energinen tiimi, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Tehtävässäsi

Vastaat itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa rekrytointiprosesseista kokonaisuudessaan (työpaikkailmoitukset, haastattelut, työtilausten täyttäminen). Työskentelet rakennusalan rekrytointien parissa ja rekrytoit asiakkaillemme osaajia, monipuolisiin rakennusalan tehtäviin, niin aputyöntekijöitä kuin kokeneempia rakennusalan ammattilaisia. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa, toimit aktiivisesti somessa, osallistut messuille/tapahtumiin ja vastaat työntekijöiden työsuhteiden hallintaan liittyvistä asioista. 

Toivomme sinulta

Hakemamme henkilö on hyvä ihmistuntija, asiakaspalveluhenkinen ja periksiantamaton tiimipelaaja, joka ei hätkähdä työn hektisyydestä. Menestyäksesi tehtävässä sinun täytyy olla valmis sitoutumaan työhön ja tekemään parhaasi joka päivä. Olet valmis tekemään osasi hyvän tuloksen saavuttamiseksi sekä kykenet ottamaan vastuullesi tiimin rekrytointipuolen tehtävät kokonaisuudessaan  Tehtävässä pystyt suoriutumaan suomen ja englannin kielellä sekä omaat hyvät ATK-taidot. Olet idearikas ja kehität aktiivisesti yrityksemme toimintaa. Toimit pitkäjänteisesti, tartut tehtäviisi heti ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet sujuvasanainen viestijä ja yhteistyö niin asiakkaiden kuin työnhakijoidenkin kanssa käy sinulta luontevasti.

Tarjoamme sinulle

Työmme on näköalapaikka erilaisiin rakennusalan yrityksiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on energinen yhteen hiileen puhaltava tiimi. Saat tiimissä vapautta ideoida ja kehittää toimintaamme. Tehtäväkenttäsi on todella monipuolinen ja pääset itse vaikuttamaan omaan työskentelyysi, tehokkaimpien toimintatapojen löytämiseksi. Pääset hyödyntämään eri somekanavia monipuolisesti työssäsi ja aktiivisesti kehittämään myös omaa osaamistasi HR-tehtävien osalta.

Oletko sinä hakemamme kunnianhimoinen ja periksiantamaton huippurekrytoija? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä järjestelmämme kautta. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Eva Kuikka Toimialapäällikkö 040 5824082  eva.kuikka@workpower.fi

Päivi Seitz HR-Koordinaattori 040 6208554  paivi.seitz@workpower.fi