(Poistunut julkaisusta)

HR-KOORDINAATTORI
GO ON HELSINKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava, vahvassa kasvussa oleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritysketju. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen tuottamiseen ja kehittämiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus, suorahakupalvelut sekä henkilöarviointipalvelut. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) sekä olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n jäsenyritys.

Go On Helsingin uudelleenorganisoituessa ja kasvun tueksi haemme nyt joukkueeseemme HR-KOORDINAATTORIA avainasiakkuuksiemme henkilöstön resursointitehtäviin.

Työssäsi vastaat avainasiakkaidemme rekrytointiprosessien hoitamisesta, henkilöstöresurssin riittävyydestä asiakaskohtaisesti sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito, työvuorosuunnittelu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä yhteistyö oman tiimin kanssa.

Aiempi kokemus henkilöstöpalvelualalta sekä vastaavista työtehtävistä (HR, rekrytointi, työvuoro- ja työsuhdehallinnointi) edellytetään. Eduksi myös kaupallinen koulutus.

Haettavalta henkilöltä toivotaan
• Iloa, asennetta ja ongelmanratkaisukykyä
• Tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
• Organisointi- ja ajanhallintataitoja
• Kyvykkyyttä sekä itsenäiseen ja tiimin kanssa työskentelyyn
• Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
• Asiakaspalveluhenkisen sekä myyntihenkisen luonteen sekä halua ja intoa kehittyä työn ja tiimin mukana muuttuvassa työelämässä toimialan kärkiammattilaiseksi
• Monipuolinen rekrytointikanavien tuntemus ja käyttökokemus

Tarjoamme iloisen ja innokkaan, eteenpäin menevän ja kehittyvän työskentely-ympäristön henkilöstöalan ammattilaisten joukossa Go On Helsingin tiimissä, näköalapaikan suomalaiseen työelämään ja henkilöstöpalvelualaan sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa työtä muuttuvassa työelämässä.

Mikäli sinä olet hakemamme energinen HR-alan osaava tehopakkaus, jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta 16.12.2018 mennessä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin yksikönjohtaja Armi Paasonen, gsm. 040 776 7663, armi.paasonen@go-on.fi.