(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, joka on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä HR-palveluiden, taloushallinnon ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti.


Nyt etsimme Helsinkiin


HR-koordinaattoria


sujuvoittamaan arkeamme sekä vahvistamaan sisäistä HR-tiimiämme.


Työnkuvasi on monipuolinen pitäen sisällään laajan kattauksen henkilöstöhallinnon tehtäviä. Keskeisiä osa-alueita työnkuvassasi ovat mm. sisäinen viestintä, rekrytoinneissa avustaminen, oppilaitosyhteistyö sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja yrityskulttuuriin liittyvät tehtävät. Lisäksi tuet, opastat sekä osaamisesi karttuessa myös koulutat Azetsin henkilöstöä ja esimiehiä vaihtelevissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Tehtävääsi kuuluu myös sosiaalisen intranetimme, henkilöstökäsikirjan ja muiden dokumenttien hallintaa, päivittämistä ja ylläpitoa. Lisäksi pääset aktiivisesti osallistumaan ajankohtaisiin kehittämis- ja projektitehtäviin sekä myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään Azetsista toimialan parasta työpaikkaa.


Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on hymy herkässä ja levität positiivisuutta myös ympärillesi. Sinulla on vahva halu rakentaa ja tarjota erinomaista työntekijä- ja hakijakokemusta sekä intoa auttaa esimiehiämme onnistumaan arjen haasteissa. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, aktiivinen ja joustava. Et ainoastaan innostu muutosten läpiviennistä, vaan myös niiden luomisesta. Kun lisäksi sinulta löytyvät hyvät ongelmanratkaisutaidot, IT-taidot, päätöksentekokyky ja oikea asenne, tulet menestymään tässä tehtävässä varmasti.


Keskustelet sekä viestit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksikin erilaisten sidosryhmien kanssa - ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus ja mahdollisesti jo hieman hankittua työkokemusta, mutta myös opintojen loppusuoralla olevat opiskelijat huomioidaan ehdottomasti haussa. Me perehdytämme, opastamme ja asetamme sinulle tavoitteet sekä näytämme suunnan, mutta vielä paremmalta kuulostaa, jos olet myös valmis kertomaan mitä meidän pitäisi tehdä.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään nopealiikkeisessä ja matalassa organisaatiossamme. Olet luomassa Azetsin menestystarinaa osana asiantuntevaa neljän hengen HR-tiimiä ja käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä tukenasi osaavat työkaverit – hyviä henkilöstöetuja unohtamatta. Mukavat toimitilamme sijaitsevat Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Lisätietoja tehtävästä antaa 6.11. - 20.11. välisenä aikana HR Specialist Isabella Pikkarainen (puh. 050 462 5177 tai isabella.pikkarainen@azets.com) ja 12.11. - 20.11. välisenä aikana HR Manager Henri Lappalainen (puh. 050 521 6937 tai henri.lappalainen@azets.com). Jos olet meidän uusi, askeleen edellä oleva HR-osaaja, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.azets.fi/ura/tyopaikat/, kuitenkin viimeistään 20.11.2018.