(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme HR-koordinaattoria vastaamaan palkkahallinnosta ja työsuhteen elinkaaren hallinnasta yhdessä toisen HR-koordinaattorin kanssa. Tehtävään kuuluvat palkka-, sopimus- ja henkilötietojen tallennus henkilö-, palkkatieto- ja muihin järjestelmiin, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi ja viranomaisilmoitukset sekä palkkakirjanpitoon liittyvät taloustehtävät. Myös työaikajärjestelmä palkka-aineiston tuottajana sekä esimiesten ja henkilöstön neuvonta HR-asioissa ovat olennainen osa tehtävääsi. Tehtävä sisältää myös palkkahallinnon ja työsuhteen elinkaaren prosessien kehittämistä. Toimipaikkasi on Helsingin Sörnäisissä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai yo-merkonomi, vankkaa kokemusta palkanlaskennasta sekä ajan tasalla olevia IT-taitoja ja palkanlaskentajärjestelmien tuntemusta. Personec W -palkanlaskentajärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi. Joustava, oma-aloitteinen, aktiivinen ja tehokas työote, asiakaspalvelutaidot sekä kyky toimia itsenäisesti ja osana tiimiä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 19.11.2018.