(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen (6 kk) HR-koordinaattoria Oulun toimipisteeseemme – tarjolla haastavia, vaativia ja palkitsevia tilanteita loistavassa tiimissä!

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme nopeisiin henkilöstötarpeisiin; käsittelet työnhakijoiden ja työntekijöiden yhteydenotot, vastaanotat asiakkaiden tilaukset ja vahvistat oikeat osaajat asiakkaillemme. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu puhelimitse tapahtuvan asiakaspalvelun lisäksi suunnitelmallisesti kartoittaa asiakaskohtaisia henkilöstöresursseja sekä palvella asiakasyrityksiämme joustavalla, ammattitaitoisella ja aurinkoisella asenteella. Kohtaat työssäsi kiinnostavia asiakkaita ja työntekijöitä eri toimialoilta - pääset syventymään Horecan sekä myynnin ja kaupan asiakasyritysten haasteisiin. Kiinnostus yrityksen kaikkia toimialoja kohtaan on välttämättömyys tässä monitoimialatiimissä.

Toimit tiiviisti yhteistyössä tiimin kanssa sekä yli toimialarajojen Barona – Opteam yhteisössä. Vastaat omalta osaltasi asiakassuhteiden kehittämisestä ja työntekijöiden rekrytoinnista sekä työsuhdeasioiden hoidosta, sinulla on myös aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyysi ja kehittää prosesseja.

Tarvitsemme tiimin täydennykseksi itseohjautuvan loistopakkauksen, jolta löytyy palvelualttiutta sekä halua etsiä ja myös löytää paras ratkaisu. Arvostamme hyvää ja positiivista asennetta, minkä lisäksi työ vaatii nopeita itsenäisiä päätöksiä ja kykyä ohjata asiakkaita ja työntekijöitä. Ammattitaito rakentuu kokemuksesta, jota olet kartuttanut jo useamman vuoden ajan esimerkiksi kaupan tai ravintolan toimialalla tai HR-alalle sopivasta koulutuksesta. Aikaisempi kokemus asiakaslähtöisestä puhelintyöskentelystä sekä henkilöstöpalvelualasta katsotaan eduksi.

Työn perusluonteeseen kuuluu monen asian yhtäaikainen työstäminen. Tämä vaatii priorisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, nopeutta ja tehokkuutta sekä äärimmäistä paineensietokykyä. Työssäsi vaadit itseltäsi paljon ja haluat koko ajan kehittyä. Puhelintyöskentelysi on luontevaa ja osaat muuttaa viestintääsi eri asiakasryhmien mukaan tarvittaessa myös englannin kielellä.

Opteamilla pääset muuttuvan työelämän näköalapaikalle: työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Lisäksi työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla. Lisäksi Opteam osana Barona-konsernia tarjoaa paljon kasvumahdollisuuksia. Voit siis kehittyä nykyisissä vahvuuksissasi vielä paremmaksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 17.9.2018. Muistathan liittää hakemukseen myös CV:si palkkatoiveineen. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Kokemusta Horeca toimialalta, Kokemusta kaupan toimialalta