(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
MSC Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme joukkoomme reipasta ja ulospäinsuuntautunutta HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän ja kivan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä.

 

Tehtäviisi kuuluvat työsuhdeasioiden hoitaminen, palkanlaskenta, esimiesten ja henkilöstön tukeminen ja henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat. Tehtävänäsi on myös laatia johtamisen tueksi henkilöstöraportteja ja -tilastoja ja toimit erilaisten henkilöstötietojärjestelmien pääkäyttäjänä. Tulet olemaan vastuussa koko työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja pääset myös itse kehittämään työtehtäviäsi.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennasta ja henkilöstö- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta sekä työlainsäädännön tuntemusta. Hallitset hyvin MS-Office ohjelmat ja opit nopeasti uusien henkilöstötietojärjestelmien käytön.

Olet työskentelyssäsi innostunut ja palveluhenkinen. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen ja siedät myös tarkkuutta vaativia rutiinitehtäviä. Omaat hyvät priorisointi- ja organisointitaidot ja olet erityisen hyvä vuorovaikutus- ja viestintätaidoiltasi. Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 16.9.2018 mennessä osoitteeseen maria.raikamo@msc.com. Lisätietoja voi kysellä: Maria Raikamo, 09-41311583.