(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy
VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Toimenkuva
Haemme omaan organisaatioomme Forssaan HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. HR-koordinaattorin työtehtävissä pääset osallistumaan kokonaisvaltaiseen rekrytointiprosessiin ja näköalapaikalle henkilöstöpalvelualan ytimeen. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. haastattelut, asiakasjärjestelmän ylläpitäminen, työsopimusten laatiminen, alustavat palkanlaskennan tehtävät ja yleiset toimistotyöt. Toimit osana neljän hengen nuorekasta toimialatiimiä, joka palvelee Forssa–Loimaa -alueella.

Työhön valittava henkilö pääsee osaksi tehokasta tiimiä, jossa jokaisen panos on erittäin tärkeä. Yrityksessämme vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se luo vaihtelua rekrytointeihin.
Odotamme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja sinulta löytyy paineensietokykyä.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen (esim. tradenomi) ja odotamme sinulta myös paikallistuntemusta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tiiviissä työyhteisössä. Työyhteisömme on täynnä energiaa ja olemme työtä pelkäämätön iloinen joukko! Täällä opit varmasti paljon!

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa yrittäjä Silja Syrjälä (arkisin klo 9-16) p. 0509178540.

Lähetäthän CV:si sekä videohakemuksen palkkatoiveineen 30.6.2018 mennessä osoitteeseen forssa@vmp.fi. Videon tulisi olla maksimissaan kaksi minuuttia pitkä, ja toivoisimme, että toisit videon avulla persoonaasi esiin. Videossa sinun tulisi vastata seuraaviin kysymyksiin:
1. Mitä uutta toisit mukanasi työyhteisöömme?
2. Minkälaisissa työtehtävissä koet olevasi parhaimmillasi? Mitkä taas eivät ole vahvuusalueillasi?
3. Minkälaisen roolin otat työyhteisössä?
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Silja Syrjälä, forssa@vmp.fi, 050 917 8540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.