(Poistunut julkaisusta)

HR-KOORDINAATTORI
Kh-Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Pääset monipuoliseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa voit kehittyä edelleen laaja-alaisena HR-osaajana. Saat tuen kehittymisellesi ja pääset tärkeäksi osaksi yhtiön positiivista tekemisen meininkiä.

Kh-Kiinteistöpalvelut on paikallisten kiinteistöhuollon yksiköiden muodostama konserni, joka on erikoistunut asuinkiinteistöjen huoltoon. Haemme nyt vahvan kasvustrategiamme tueksi henkilöstökoordinaattoria kehittämään konsernin henkilöstöhallinnon toimintamalleja. Tehtävä on yrityksessä uusi.

Henkilöstökoordinaattorina hoidat rekrytointiprosesseja ja tuet tarvittaessa esimiehiä prosessin eri vaiheissa. Olet mukana kehittämässä toimintaa osaamisen kehittämisen, perehdyttämisen sekä muiden henkilöstöprosessien osalta. Teet yhteistyötä työterveyshuollon, palkkahallinnon ja oppilaitosten kanssa sekä koordinoit koulutuksia ja yhteistyötapaamisia. Huolehdit henkilöstöasioiden sisäisestä viestinnästä, valmistelet henkilöstöasioiden päätöksiä ja tuet muutosten toteuttamista. Olet tärkeä osa konsernin pientä ”hands on” HR-tiimiä. 

Kh-Kiinteistöpalvelut odottaa sinulta aktiivista työotetta ja kykyä toimia sekä rutiinien parissa että nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Toivomme kokemusta rekrytoinneista ja HR-järjestelmien käytöstä sekä MS Office -ohjelmien osaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai korkeakoulututkinto (esim. HR-tradenomi). Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja aikaansaava asenne sekä halu uuden oppimiseen.

Yritys tarjoaa sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat paljon vastuuta ja pääset kehittämään omaa osaamistasi henkilöstöjohtajan tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 17.6.2018  www.mercuriurval.com viitenumero FI-12819. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian