(Poistunut julkaisusta)

HR-Koordinaattori
Poolia Suomi Oy / Bygghemma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Bygghemma

Bygghemma Suomi on Pohjoismaiden suurimman kodinrakentamisen verkkokauppakonserni Bygghemman (http://bygghemmagroup.se/) Suomen liiketoimintayksikkö. Bygghemman verkkokaupat Suomessa ovat Netrauta.fi ja Taloon.com, millä Bygghemma on rautakauppasektorin verkkokaupan markkinajohtaja. Bygghemmalaisia on Suomessa noin 100 henkilöä ja Bygghemman liikevaihto Suomessa v. 2017 oli noin 59 miljoonaa euroa. Konserni kasvaa nopeasti niin Suomessa kuin kaikissa Pohjoismaissa.

Esittely

Asiakkaamme toiminnan ollessa voimakkaassa kasvussa he hakevat nyt kauttamme itsenäistä ja kehittämisorientoitunutta

HR-KOORDINAATTORIA

vastaamaan kaikista Suomen yhtiön HR-toiminnoista. Tehtävä on luonteeltaan uusi, vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat moninaiset ja vaihtelevat työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät, palkkayhteyshenkilönä toimiminen, sopimusten laadinta, perehdyttäminen, laaja-alainen kehittäminen, henkilötietojen ylläpito, työsuhdeasioiden neuvonta sekä esimiesten tukeminen, rekrytoinnit jne.

Rooliin kuuluu myös muita hallinnollisia tehtäviä kuten esimerkiksi työterveyshuoltoon liittyvät asiat, vakuutukset, Kelalta haettavat tuet kuten palkkatuki, vuosilomien seuranta, työturvallisuuteen liittyvät asiat, matkalaskujen tarkastus sekä kk-raportointi Ruotsiin. Tukenasi toimivat Bygghemman toimitusjohtaja ja talouspäällikkö.

Tärkeänä osana työtäsi uudessa roolissasi ainoana HR-henkilönä Suomessa on HR-toimintojen aktiivinen kehittäminen sekä vastuunotto sisäisestä tiedottamisesta.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta palkanlaskennasta ja vastaavista HR-tehtävistä. Lisäksi omaat kokemusta TES-tulkinnasta (erityisesti kaupan TES) ja vuosiloma- ja työsopimuslaista sekä erilaisten esimies-alais -tilanteiden selvittämisestä ja tulkinnasta. Lisäksi odotamme käytännön kokemusta HR-raportoinnista viranomaisille ja konsernin eri tahoille.

Sinulla on aito kiinnostus kehittyä HR-ammattilaisena ja ottaa vastuuta, omaksua uusia asioita uudessa tehtävässä, jonka muotoutumiseen myös sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa. Olet työskentelytavoiltasi aloitteellinen ja aikaansaava ja osaat viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. IT-taitosi ovat luonnollisesti ajan tasalla.

Olet oman alasi ammattilainen, palveluhenkinen, positiivinen ja omaat erinomaiset sosiaaliset taidot. Erityisesti arvostamme oikeanlaista asennetta ja aitoa paloa onnistua työssäsi ja saada sinulle asetetut tavoitteet käytäntöön.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja haastavassa organisaatiossa, oppia uutta ja päästä kehittämään uutta tehtävää.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä saat Pooliassa Rekrytointiasiantuntija Sanna Majavalta, puh. 020 7290 838 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@poolia.fi

Hae paikkaa hakuohjeidemme mukaisesti ja liitä mukaan cv:si, hakemuksesi (kerro miksi sinä olisit hakemamme HR-Koordinaattori) ja palkkatoiveesi. Haethan pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti haun käynnistyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste