(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Menestyvien yritysten toiminnan takaa osaava henkilöstö, joka toimii tehokkaasti, tuottaa laadukasta jälkeä ja nauttii aikaansaannoksistaan. Sihdillä ja Adeccolla intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt työpaikkoihin. Kun osaaminen, persoona ja motivaatio kohtaavat, olemme onnistuneet työssämme.

Haemme liiketoiminnan kasvaessa osaavaan ja rentoon tiimiimme HR-koordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
- Vahvaa halua palvella niin työntekijöitä kuin asiakasyrityksiäkin
- Halua tehdä hyvää tulosta yhdessä muun tiimin kanssa
- Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- Englannin kielen taitoa ja hyvää suomen kielen kirjallista taitoa

Tehtäviisi voi kuulua mm:
- Aktiivinen asiakaskontaktointi
- Toimeksiantojen täyttäminen työntekijäpooleista
- Yhteydenpito työntekijöihimme
- Henkilöhaastattelut ja uusien hakijoiden kontaktointi
- Työsopimusten tekeminen ja tilausten avaaminen järjestelmään
- Työntekijöiden perehdyttäminen

Tarkempi toimenkuvasi määräytyy osaamisesi ja sinun itsesi mukaan. Voit olla myynnillenen persoona tai keskittyä pelkästään HR -puoleen.

Tarjoamme näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin & Adeccon palveluihin että toimialaan. Ketjussamme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kajaanin Yksikön päällikkö Tommi Salohalme 050 444 4468 tai Aluejohtaja Antti Pääkkönen 050 444 4467

Haethan paikkaa viimeistään 18.3.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tommi.salohalme@sihti.fi, muistathan kertoa myös palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!