(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 200 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.
Haemme yhteistyössä asiakkaamme Are Oy:n kanssa HR-koordinaattoria määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään henkilöstövuokrauksen kautta maaliskuun 2020 loppuun asti. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluvat 

Valittava henkilö tulee työskentelemään tiiviisti esimiesten, HR-tiimin sekä työkyky- ja työturvallisuuspäälliköiden kanssa. Tämän lisäksi tulet tekemään läheistä yhteistyötä työterveyshuollon sekä eläke- ja tapaturmavakuutuskumppanien kanssa. Tehtäviisi kuuluu monipuolista koordinointia ja esimiestukea työkyky- ja työtapaturmatapauksissa, sekä niihin liittyvissä raportoinneissa ja kehitystyössä. Lisäksi avustat myös muissa henkilöstöhallintoon liittyvissä tehtävissä.

Toivomme sinulta 

Arvostamme aiempaa kokemusta HR-, työkyky- ja työturvallisuustehtävistä. Toivomme vastuullista otetta työhön, sekä myös kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Positiivinen asenne ja hyvät kommunikointitaidot auttavat tehtävässä menestymistä, samoin kuin järjestelmällisyys ja kyky hallita isoja kokonaisuuksia.  Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn arvostetussa yrityksessä, innostuneiden ja ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi, sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi eteenpäin. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.