(Poistunut julkaisusta)

HR koordinaattori, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme AMMATTITAITOISTA HR koordinaattoria pääkonttorillemme Vantaalle.

Työtehtävääsi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin tehtävät. Vastaat koko rekrytointiprosessista aktiivisesta hakijoiden kontaktoinnista työntekijöiden työsopimusten tekemiseen. Tuet myyntiorganisaatiotamme ja palvelet asiakasyrityksiämme etsimällä heille oikeat tekijät oikeaan kohteeseen. Vastaavasti tuet työntekijöitämme omalla urapolullaan ja työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja rekrytoinneista. Työssä menestyäkseen tarvitset sanavalmiutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää priorisointikykyä. Työ on nopeatempoista ja itsenäistä, vaikka toimimmekin tiimissä.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja MS Officen osaamista sekä hyviä IT taitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme innovatiivisuutta ja halua kehittää toimintaamme. Liittymällä meidän tiimiin saat mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittää samalla omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta ja jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi