(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20.000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Bestway, Maisto, Polistil ja Burago, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2020 on noin 100M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt eläköitymisen johdosta Tampereelle sinua energinen ja aikaansaava

HR-KOORDINAATTORI

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä. Toimit esimiestemme ja henkilöstön luotettavana tukena kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Pääset kehittämään laaja-alaisesti HR-työkaluja ja luomaan henkilöstöhallinnon sähköisiä prosesseja. Osallistut työntekijöiden rekrytointeihin, perehdytyksiin sekä osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Olet avainhenkilö työntekijäkokemuksemme kehittämisessä, ja toimit organisaatiossamme aktiivisena viestijänä sekä kehität työnantajamielikuvaamme. Hoidat satunnaisesti myös muita hallinnollisia tehtäviä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että Tammer Brands on meille kaikille se paras työpaikka.

Näillä taidoilla onnistut!

Olet kartuttanut monipuolista kokemusta operatiivisista HR-tehtävistä muutaman vuoden ajalta ja omaat näkemyksen nykyaikaisen henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta. Tukkukaupan ja logistiikan alan aiempi kokemus ei ole sinulle välttämätöntä, mutta siitä on sinulle apua arjen kiemuroissa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja tulet sujuvasti toimeen myös englannin kielellä. Sinulla on nälkää ja halua kehittyä yhä paremmaksi HR-ammattilaiseksi tulevaisuudessa. Tartut toimeen itsenäisesti ja olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on sinulle mieluisaa ja olet helposti lähestyttävä. Toimit taitavasti erilaisissa neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteissa ja ymmärrät HR:n tärkeän roolin liiketoiminnan mahdollistajana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisen perheyrityksen vastuuroolissa, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muutamana päivänä viikosta Vantaan tai Hämeenlinnan toimipisteellämme.

Kuulostaako tämä sinun tehtävältäsi? Lisätietoja tehtävästä antaa ti 4.2. klo 15-16 ja to 6.2. klo 14-15 Tammer Brands Oy:n CFO Ilari Kosonen 040-735 9749 sekä 10.2 alkaen myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 16.2.2020 mennessä.