(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.

Etsimme nyt HR-koordinaattoria Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun HR-tiimiin vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2019 - 30.4.2020. 

Oletko kiinnostunut antamaan panoksesi henkilöstön onnistumiseen, innostumiseen ja hyvinvointiin? Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun HR-tiimissä edesautat osaltasi Aallon tieteellisen, taiteellisen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden sekä oppimisen tavoitteiden saavuttamista. Tehtävässäsi vastaat Muotoilun laitoksen HR-prosesseista aina strategiasta päivittäisiin henkilöstö- ja työsuhdeasioihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laitoksen johtajan, esimiesten ja koulun monien asiantuntijoiden kanssa. Tuet esimiehiä mm. tenure track -professorihauissa ja muissa rekrytoinneissa sekä hoidat HR-viestintää ja -raportointia. Lisäksi tuet muutosten läpiviemistä sekä työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämistä. Työhösi saat mukavan ja ammattimaisen HR-tiimimme tuen. Lisätietoa: https://www.aalto.fi/fi/avoimet-tyopaikat/hr-koordinaattori-3