(Poistunut julkaisusta)

HR -Koordinaattori Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme nyt Kannuksen tehtaalle HR -koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan yrityksemme monipuolisista henkilöstö- ja taloushallinnon avustavista tehtävistä.

Oletko työtä pelkäämätön ja haluat rohkeasti oppia uutta sekä kehittää nykyisiä toimintoja? Nautit monipuolisista työtehtävistä sekä olet oma-aloitteinen ja tunnollinen tekijä. Hyvä asenne, reipas mieli ja sujuvat vuorovaikutustaidot auttavat onnistumaan näissä tehtävissä.

Työtehtävät pitävät sisällään HR-prosessien arkisia rutiineja ja avustavia tehtäviä. Pääset mukaan myös palkka- ja taloushallinnon eri tehtäviin. Aikaisempi kokemus näistä tehtävistä ja käytettävistä järjestelmistä ei ole pakollista mutta katsotaan toki eduksi. Tarkempi työnkuva muodostuu ja kehittyy kykyjesi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden HR -tehtävien ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antavat: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi ja Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi.