(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Porvooseen
Tiinaliisa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Tiinaliisa Oy
Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijä- ja yritysasiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.
Toimenkuva
Tule HR-koordinaattoriksi EEZY VMP Porvoon tiimiin!

Etsimme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöpalvelualan näköalapaikalle Porvooseen.
Toivomme sinulta löytyvän kiinnostusta henkilöstöpalvelualaan, organisointikykyä ja uskallusta ottaa vastuuta. Sinulla on kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä ja olet nopea oppimaan!

HR-koordinaattori pääsee tutustumaan laajasti HR-tehtäviin, joihin kuuluu muun muassa:
- työpaikkailmoitusten laadinta ja somemarkkinointi
- haastattelut ja rekrytointi
- työsopimukset ja -todistukset
- vuorojen täyttäminen ja tilausprosessin hallinta
- yhteydenpito työntekijä- ja yritysasiakkaisiin
- avustavat palkanlaskentatehtävät
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla käytännön työkokemusta asiakaspalvelusta ja tarkkuutta vaativista työtehtävistä. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä organisointikyky ovat vahvuuksiasi ja toimit luontevasti hektisessäkin ympäristössä. Olet järjestelmällinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia. Käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä ja kommunikoit sujuvasti niin työntekijä- kuin yritysasiakkaiden kanssa vähintään suomeksi ja englanniksi.
Koulutus ja työkokemus
Kaupallinen koulutus ja hyvä suomen- ja englanninkielen taito, kokemusta jostain toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, timanttinen asiakaspalveluasenne
Muut tiedot
HR-koordinaattorina pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme ja opit rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti. Työssäsi saat monipuolista kokemusta alueen työmarkkinoista ja kivojen työkavereiden mukana olet kehittämässä merkittävää henkilöstöpalvelualan yritystä Suomessa – ihan eezysti!

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.1. mennessä osoitteeseen Jaanamaija.hapuoja@vmp.fi merkillä "HR-koordinaattori". Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä p. 0400 843 394
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, Jaanamaija.Hapuoja@vmp.fi, 0400 843 394
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.01.2020 mennessä.