(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori | perhevapaasijaisuus Turku tai Helsinki
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Oletko sinä etsimämme innostunut ja osaava hr-työn moniottelija? Haluatko olla mukana rakentamassa kasvavaa ja kehittyvää liiketoimintaa vaikuttavan hr-työn keinoin?

Haemme nyt HR-koordinaattoria Turkuun tai Helsinkiin perhevapaan sijaisuuteen.

TEHTÄVÄN KUVAUS

HR-koordinaattorina työskentelet monipuolisessa asiantuntijaroolissa osana pientä ja tehokasta hr-tiimiämme. Omana vastuualueenasi huolehdit rekrytointien koordinoinnista ja rekrytointiviestinnästä sekä sisäisen viestinnän tehtävistä aina intran sisällöntuotannosta henkilöstölehtemme Granofonin toimittamiseen. Teet tiiviisti yhteistyötä esimiestemme kanssa auttaen heitä menestymään omassa tehtävässään. Työsuhteisiin ja hr-järjestelmiemme käyttöön liittyvät neuvonta- ja ylläpitotehtävät ovat osa työkenttääsi. Toimit Moodle-pohjaisen verkko-oppimisympäristömme pääkäyttäjänä ja olet mukana tuottamassa uusia koulutussisältöjä osaamisen kehittämisen tueksi. Yhdessä hr-tiimimme kanssa olet vahvasti mukana kehittämässä hr-toimintojamme ja Granon henkilöstökokemusta.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta hr-tehtävistä. Tunnet hyvin hr-prosesseja sekä työlainsäädäntöä. Viihdyt monipuolisessa tehtävässä ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Hyödynnät työssäsi tehokkaasti erilaisia järjestelmiä ja kehität aktiivisesti toimintatapoja. Olet taitava viestijä ja käytät suomen kieltä sujuvasti osana vaikuttavaa viestintää. Tulet toimeen myös englannin kielellä. Arvostamme positiivista palveluasennetta sekä aloitteellista ja aikaansaavaa toimintatyyliä.

HAKUOHJEET

Työ on määräaikainen perhevapaasijaisuus 28.2.2020 saakka ja alkaa heti/sopimuksen mukaan. Toimimme valtakunnallisesti ja päätoimipisteesi voi sijaita joko Turussa tai Helsingissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.4.2019 oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Anna-Maija Salminen 11.4.2019 klo 14-16 tai 18.4.2019 klo 10-12, p. 040-7599305.