(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Novatron Oy
Novatron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Olemme infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin.

Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on yli 25 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa. Ulkomailla toimimme pääosin MOBAn myyntikanavien kautta.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt HR-KOORDINAATTORIA

HR-koordinaattorina hoidat monipuolisesti yrityksen päivittäisiä henkilöstöhallinnon tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. työsuhteen elinkaaren hoitoon liittyvät asiat työsopimuksesta ja perehdyttämisestä työtodistukseen asti. Olet mukana henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä esimiehesi ja Novatronin työntekijöiden kanssa henkilöstöhallinnon asiantuntijana. Työpisteesi sijaitsee Pirkkalassa.

Etsimämme henkilö on HR:n ammattilainen, jolla on kattava työkokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä. Odotamme sinulta hyvää työlainsäädännön ymmärrystä sekä TES-osaamista. Eduksesi katsomme teknologiateollisuuden TES:n tuntemuksesi. Työskentelet myös tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan voimakkaasti kasvavan teknologiayrityksen palveluksessa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta

Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 23.1.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.