(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Kuopioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Menestyvien yritysten toiminnan takaa osaava henkilöstö, joka toimii tehokkaasti, tuottaa laadukasta jälkeä ja nauttii aikaansaannoksistaan. Sihdillä ja Adeccolla intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt työpaikkoihin. Kun osaaminen, persoona ja motivaatio kohtaavat, olemme onnistuneet työssämme.

Haemme avattavaan Kuopion yksikköömme HR-koordinaattoria.

Toivomme sinulta:
- Vahvaa halua palvella niin työntekijöitä kuin asiakasyrityksiäkin
- Halua tehdä hyvää tulosta yhdessä muun tiimin kanssa
- Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Tehtäviisi kuuluu:
- Aktiivinen asiakaskontaktointi
- Toimeksiantojen täyttäminen työntekijäpoolista
- Yhteydenpito työntekijöihimme
- Haastattelut ja uusien hakijoiden kontaktointi
- Työsopimusten tekeminen ja tilausten avaaminen jäjrestelmään
- Työntekijöiden perehdyttäminen

Tarjoamme näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin & Adeccon palveluihin että toimialaan. Ketjussamme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Antti Pääkkönen 050 444 4467 tai Kuopion Yksikön päällikkö Tuomas Lappalainen 050 444 4476

Haethan paikkaa viimeistään 18.2.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si antti@sihti.fi , muistathan kertoa myös palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan 2018 vuoden ensinmäisen kvartaalin aikana.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!