HR-koordinaattori johto- ja toimihenkilötiimiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Pysyykö sinulla langat käsissä nopeatempoisessakin menossa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä iloisessa ja aidosti välittävässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä? Siinä tapauksessa saatat olla tiimimme seuraava huipputekijä!

Haemme nyt Helsingin toimistollemme johto- ja toimihenkilötiimiin työkaveriksemme HR-koordinaattoria.

Helsingin yksikössämme työskentelee 20 rempseää tyyppiä. Olemme innostava, välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on aina tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. WPfiilis ei ole vain hashtag vaan se näkyy ja kuuluu toimistoissamme.

Työpäiväsi johto- ja toimihenkilötiimissä:

Tulet osaksi tiivistä ja toisiaan tukevaa tiimiä, jossa Linda toimii asiakasvastuullisena tiiminvetäjänä ja Heta vastaa rekrytointiprosesseista sekä työntekijöihin liittyvistä tehtävistä. Sinä, HR-koordinaattorina, pääset työskentelemään johto- ja toimihenkilöpuolen rekrytointien parissa aina työpaikkailmoitusten laatimisesta työhakemusten käsittelyyn, hakijoiden haastatteluun ja arviointiin sekä työsuhteiden hallintaan liittyviin asioihin. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen muun muassa taloushallinto-, myynti-, asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien työnhakijat ja työnantajat. Pääset myös työskentelemään tiiviissä yhteistyössä markkinointimme kanssa, ja toivommekin, että sinulla on ideoita ja halua tuottaa sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin yhdessä meidän kanssamme.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta rekrytointitehtävistä, työskentelyn henkilöstöpalvelualalla katsomme edukseksi
 • Vastuullista työskentelyotetta sekä kykyä itsensä johtamiseen
 • Viihdyt ihmisten parissa ja olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi
 • Työskentelet järjestelmällisesti ja tehokkaasti, etkä säikähdä ajoittain kiireisiäkin työpäiviä
 • Meille on tärkeää tavoitella yhdessä tuloksia, toisiamme sparraten. Toivomme, että myös Sinä toisit rohkeasti esille, miten me voisimme kehittää toimintaamme
 • Erinomaisia viestintätaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Miksi hakisit WorkPowerlaiseksi?

Meillä pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä, jossa tsempataan toisia sekä annetaan tilaa rohkeillekin ideoille ja kehitysehdotuksille. Vauhdikas ja kasvava työyhteisömme takaa vastuuta ja mahdollisuuksia jokaiselle tiimiläisellemme, ja saat vapauden tehdä asioita haluamallasi tavalla. Otamme opiksi virheistämme ja kehitymme yhdessä. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työhyvinvointiin ja viljelemme palautetta paljon. Työviihtyvyys ja sitoutuminen ovat menestyksemme avaimia. Etätyöpäivien aikana pidämme tiimihenkeä yllä tiiviillä yhteydenpidolla sekä etäkahvihetkillä.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 15.8.2021. Liitäthän mukaan myös CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijasi yhteystiedot.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja haastattelut aloitamme näin kesälomakautena viikolla 32.

Tehtävä on vakituinen ja toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Heta Rohkimainen: 040 6308 101 / heta.rohkimainen@workpower.fi

Tuoreimpia lukujamme (2020): WorkPowerin kautta työskenteli lähes 2 000 työntekijää, teimme 494 rekrytointia, haastattelimme lähes 6 000 hakijaa ja saimme reilu 21 000 työhakemusta. Palvelimme yli 400 asiakasorganisaatiota kerryttäen liikevaihtoa reilut 20,5 miljoonaa euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1476902
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki