(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori ja assistentti asiakkuustiimiin
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Hei sinä ratkaisukeskeinen tiimipelaaja! Kaipaatko uusia haasteita? Etsimme nyt asiakkuustiimiimme HR-koordinaattoria ja assistenttia, jotka omalla innostuneella ja aktiivisella työotteellaan tekevät työtä sen eteen, että oikea työntekijä on oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan!

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja. Haluamme luoda parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 230 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä!

Tehtävissä pääset osaksi ammattitaitoista ja itseohjautuvaa asiakkuustiimiämme, jossa tehdään päivittäin työtä sen eteen, että asiakas saa työntekijän juuri sinne, missä on suurin tarve. Kun te onnistutte työssänne, vaikutatte suoraan pääkaupunkiseudun sosiaali- ja terveysalan ja varhaiskasvatuksen arjen sujuvuuteen.

Tehtäviisi HR-koordinaattorina kuuluu:
- Sosiaali- ja terveysalan henkilöstön avustavaa työvuorosuunnittelua
- Työntekijöiden sijoittelua asiakkaan työkohteisiin
- Raporttien koostamista ja tilastojen seuraamista
- Asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa

Tehtäviisi assistenttina kuuluu:
- Oman, asiakkaidemme tilauksista koostuvan vastuualueesi hoitaminen
- Asiakkaiden tilausten optimaalinen käsittely ja täyttäminen
- Työntekijöiden sairauspoissaolojen vastaanottaminen
- Asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet luotettava tiimipelaaja ja ymmärrät, mitkä asiat tuottavat arjessa asiakkaallemme aidosti arvoa. Joustava asenne sekä järjestelmällinen ja itseohjautuva työote ovat tehtävässä onnistumisen edellytys. Plussaa HR-koordinaattorin työtehtävässä on, jos olet kiinnostus raportoinnista ja numeroiden tuomista mahdollisuuksista, etkä arastele Excelin käyttöä! Arvostamme kertynyttä työkokemusta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta, opetus- ja varhaiskasvatusalalta tai vaikkapa liiketoiminnankin saralta. Sinulla voi olla esimerkiksi merkonomin tai lähihoitajan koulutus.

Tarjoamme sinulle:
- Kiinnostavan työn henkilöstöpalvelualalla
- Itseohjatuvan työyhteisön, jossa johtamista toteutetaan valmentavalla otteella
- Kattavan ja huolellisen perehdytyksen ja koko tiimin tuen työllesi
- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa työtäsi
- Rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin
- Näkymän jatkuvasti kehittyvään henkilöstöpalveluiden maailmaan
- Kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja määräaikaisia 31.12.2020 asti. HR-koordinaattorin palkka on 2241,58€ ja assistentin 2099,90€. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Tartu tilaisuuteen ja hae! CV:n ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Kerrothan hakemuksellasi, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Haku päättyy sunnuntaina 12.1, jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluun. Teemme kaksi haastattelukierrosta, joista ensimmäinen toteutetaan ryhmähaastatteluna torstaina 16.1. Tämän jälkeen tapaamme jatkoon valitut hakijat yksilöhaastatteluissa viikon 4 aikana. Toiveenamme on, että valitut henkilöt pääsevät aloittamaan työt helmikuun alkupuolella, mutta aloituksesta voidaan kuitenkin sopia myös erikseen.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tiimin esimies Heini Valtonen antaa ilomielin lisätietoa tehtävistä. Heinin tavoitat numerosta 040 642 8933 keskiviikkona 8.1. klo 13-16 sekä perjantaina 10.1. klo 14.30-15.30.

Tätä rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Ida Liljendal. Idaan voit olla yhteydessä sähköpostilla ida.liljendal@seure.fi, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi rekrytointiprosessista.