(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori (HoReCa) Baronaan
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Ravintola-alan HR-osaaja tai tuleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme uutta jäsentä Tampereen dynaamiseen horeca-alan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta vastaavaan tiimiin. Tiimiin, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Tuleva tiimiläisemme rakastaa tehtävää, jossa pääsee olemaan jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa. Oikeiden työntekijöiden löytäminen ja työvuorojen täyttäminen vaatii välillä sinnikkyyttä ja todellista paineensietokykyä, joten on tärkeää, että pystyt pitämään homman määrätietoisesti kasassa. Toivomme, että olet ihmisläheinen mutta tarvittaessa jämpti asiakaspalvelija, joka viestii positiivisen asiallisella otteella niin yritysasiakkaiden kuin työntekijöidenkin suuntaan – myös englanniksi. Puhelin on tärkein työvälineesi. Lisäksi edellytämme sinulta huumorintajua, sillä ihan tosikkona ei tässä tiimissä pärjää!

Edellä mainittujen ominaisuuksien ohella arvostamme kokemusta HoReCa:n toimialalta sekä alalle sopivaa koulutusta. Aikaisempi kokemus asiakaslähtöisestä puhelintyöskentelystä sekä henkilöstöpalvelualalta katsotaan eduksi.

Baronalla pääset muuttuvan työelämän näköalapaikalle: työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Lisäksi työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla. Lisäksi Barona yrityksenä tarjoaa paljon kasvumahdollisuuksia. Voit siis kehittyä nykyisissä vahvuuksissasi vielä paremmaksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anu Päivinen maanantaina 25.11. klo 11-13 ja perjantaina 29.11. klo 13-16.