(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Baronan myyntipalveluun
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsimme Baronan myyntipalveluun HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet Baronan ravintola- ja kaupanalan asiakkaiden työvuoroasioiden koordinoijana ja päivittäiseen työhösi kuuluuvat puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttö . Meidän kanssamme pärjää hr-koordinaattori, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. Tunsitko kipinän heräävän?

Haemme HR-KOORDINAATTORIA Baronalle

Etsimme sinua, HR-urasi alkuvaiheessa oleva, sinnikäs ja tarmokas asiakaspalvelija, jonka sydän sykkii työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeiden ratkaisuissa. Meillä on sinulle paikka tiimissä, joka työskentelee valtakunnallisella tasolla ravintola- ja kaupanalan asiakkaiden työvuoroasioiden ehtymättömänä tietopankkina ja työntekijöiden töiden yhdistäjänä. Tarjoamme sinulle HR-tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä yhdessä tekemisen ja pohjoismaisen henkilöstöalan yrityksen arvojen mukaisesti.

Sinua odottaa Tikkurilassa hyvien työyhteyksien varrella tiimi, joka tekee työtään hyvällä sykkeellä ja oppivalla asenteella. Puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttäminen kuuluvat päivittäiseen toimenkuvaamme. Meidän kanssamme pärjää henkilö, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. Pystyt kiireessäkin keskittymään yksityiskohtiin ja haluat saattaa asiat tunnollisesti loppuun saakka. Toivomme sinulta näkemystä ja kokemusta ravintola- ja kaupanalan kenttätyöstä, joka vahvistaa ongelmanratkaisukykyä vaihtuvissa asiakaspalvelun tilanteissa.

Tämän lisäksi työhösi kuuluu:

• Asiakkaiden työvuorotilausten vastaanottaminen ja käsittely

• Sopivimman työntekijän etsiminen työvuoroihin

• Työsuhdeneuvonta, sekä ravintola- ja kaupan alan kattava työvuoroihin liittyvä koordinointi

• Työskentely sujuvasti suullisesti, että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä

• Työvuorot, jotka ajoittuvat voimassa olevien aukioloaikojemme mukaisesti. Palvelemme arkisin varhaisesta aamusta alkuiltaan saakka, sekä lauantai ja sunnuntai päivisin

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 6.3.2020 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. HR-koordinaattorin valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin myös päätetään tämä rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kerttu Syreeni p. 050 555 6853 to 27.3 klo 13–14 ja to 5.3 klo 9–10