(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori Baronalle
Barona Service Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko tarmokkaasta työympäristöstä innostuva HR henkilö, joka haluaa työskennellä vaihtelevien henkilöstöhallinnon tehtävien parissa? Barona Asiakaspalveluratkaisujen HR tiimi kasvaa ja etsimme nyt energiseen joukkoomme HR koordinaattoria Baronan pääkonttorille Helsinkiin. Meillä on tarjolla paikka sinulle, joka haluat olla rakentamassa hyvää työntekijäkokemusta Barona Palvelukeskuksille.

Barona Palvelukeskus liiketoimintaan kuuluu viisi asiakaspalvelukeskusta Suomessa, Puolassa ja Espanjassa. Palvelukeskuksissamme työskentelee noin 500 asiakaspalvelun ja myynnin huippuammattilaista baronalaisten ryhmäesimiesten ohjauksessa. HR tiimimme tukee johtoa, esimiehiä ja rekrytointikonsultteja henkilöstön työsuhde-elinkaaren kaikissa vaiheissa. Lisäksi kehitämme ketterästi henkilöstöhallinnon käytäntöjämme ja toimintamallejamme yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Tavoitteemme on toimia hyvällä fiiliksellä ja mahdollisimman lähellä asiakaskuntaamme.

Monipuolisuus ja ketterän kehittämisen asenne ovat valttia Barona Palvelukeskuksen HR:ssä

HR koordinaattorina pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä palkkahallintoyhteydenpidosta, työkykyjohtamiseen ja aina HR-viestintään asti. Tehtävänkuvasi määräytyy käynnissä olevien HR kehityshankkeiden ja valittujen painopistealueiden mukaan. Päiväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Ne voivat sisältää muun muassa HR-viestintää, työsuhdetukea, prosessien kuvaamista, työehtosopimusten tutkimista, osaamisen kehittämisen tehtäviä tai henkilöstöraportointia. Olet ensisijainen HR-rajapinta Suomessa toimivien palvelukeskusten esimiehille ja tuet heitä erilaisissa työsuhteen elinkaarin asioissa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua muihin palvelukeskusten kehitysprojekteihin.

Odotukset uudelle HR-koordinaattorille

Vaihtelevat työtehtävät ja erilaiset sidosryhmät vaativat sinulta aikaisempaa HR kokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rutiinin- ja paineensietokykyä sekä taitoa hallita kokonaisuuksia. Pidät kirjoittamisesta ja asioiden järjestelmällisestä dokumentoinnista. Pystyt kiireessäkin keskittymään yksityiskohtiin ja haluat saattaa asiat tunnollisesti loppuun. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Hoidat palveluhenkisesti, jämptisti ja tehokkaasti erilaisia HR prosesseja ja pienprojekteja.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, etkä pelkää uusien järjestelmien, työkalujen ja toimintatapojen omaksumista. Olet hyvä MS -ohjelmistojen käyttäjä eikä lukujen tulkinta tai raportointi ole sinulle epämieluisaa. Arvostamme lisäksi kiinnostustasi työlainsäädäntöön ja kokemusta erilaisten työehtosopimusten soveltamisesta käytäntöön. Ja sitä mitä et tiedä tai osaa, sen selvität aina rohkeasti ja innokkaasti!

Uskomme yhdessä tekeminen voimaan

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän alati kehittyvässä työympäristössä, sekä kokeneet kollegat onnistumisesi tueksi. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä, oppivalla asenteella ja ilman turhaa pönötystä. Modernit toimistotilamme sijaitsevat Helsingin rautatieaseman kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja ensisijaisesti kokoaikainen. Palkkaukseen vaikuttaa aiempi kokemuksesi HR-tehtävistä.

Miten ja milloin?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen jo tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään joulukuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR päällikkö, Pia Tuominen, Head of HR, Barona Customer Services & Service Centers p. 040 560 0218 ke 10.10. klo 9-10 ja pe 12.10. klo 13-14.