(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori, Barona Vaasan toimisto
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä? Haluatko työskennellä monipuolisten henkilöstötehtävien parissa? Nykyisen työntekijän siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Vaasan toimipisteeseemme HR-KOORDINAATTORIA täysiaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen (31.8.2020 asti, mahdollinen jatko). Tarjolla on haastavia ja vaativia, mutta palkitsevia tilanteita loistavassa tiimissä!

HR-koordinaattorina kohtaat työssäsi kiinnostavia asiakkaita ja työntekijöitä eri toimialoilta - pääset syventymään ravintola-alan sekä myynnin ja kaupan alan asiakasyritysten haasteisiin. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakaskohtaisia henkilöstöresursseja sekä palvella asiakasyrityksiämme joustavalla, ammattitaitoisella ja aurinkoisella asenteella. Käsittelet työntekijöiden yhteydenotot puhelimitse ja sähköpostitse, haastattelet työnhakijoita löytääksesi juuri oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin sekä ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita.

Baronalla toimimme tiiviisti yhteistyössä koko tiimin voimin, myös toimialarajojen yli. Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyysi ja kehittää prosesseja omien vahvuuksiesi mukaan. Tarvitsemme tiimin täydennykseksi itseohjautuvan loistopakkauksen, jolta löytyy palvelualttiutta sekä halua etsiä ja myös löytää paras ratkaisu. Arvostamme positiivista asennetta, työ vaatii nopeita itsenäisiä päätöksiä ja kykyä ohjata asiakkaita ja työntekijöitä. Ammattitaitosi rakentuu kokemuksestasi, jota olet kartuttanut esimerkiksi kaupan ja/tai ravintolan toimialalta.

Työn perusluonteeseen kuuluu monen asian yhtäaikainen työstäminen. Tämä vaatii priorisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, tehokkuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Työssäsi vaadit itseltäsi paljon ja haluat koko ajan kehittyä. Asiakaspalvelutyylisi on luontevaa ja osaat muuttaa viestintääsi eri asiakasryhmien mukaan, tarvittaessa myös ruotsin ja englannin kielellä.

Baronalla pääset muuttuvan työelämän näköalapaikalle: työskentelet vahvassa ja kehittyvässä yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöpalvelualalla. Lisäksi työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla. Lisäksi Barona yrityksenä tarjoaa paljon kasvumahdollisuuksia. Voit siis kehittyä nykyisissä vahvuuksissasi vielä paremmaksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 22.9.2019.

Muistathan liittää hakemukseen myös CV:si palkkatoiveineen. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.