(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori, Algol Technics Oy:lle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko ehtinyt kartuttaa osaamista jonkin verran HR alalla ja haluat kehittyä edelleen alalla? Haluatko olla tukemassa henkilöstöä ja esimiehiä koko työsuhteen elinkaaren kattavissa työsuhdeasioissa ja työskennellä vakaassa, perheomisteisessa yrityksessä? Etsimme asiakkaallemme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Algol Technics Oy:lle. 

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka olet ehtinyt kartuttaa jo jonkin verran kokemusta HR alalta ja sinulla on halu kehittyä tehtävien parissa edelleen. Pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa HR koordinaattorina henkilöstöpäällikön työparina iloisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Tuleva työpaikkasi sijaistee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työtehtäväsi:

HR-koordinaattorina työpäiväsi koostuvat erilaisista työsuhteiden ja työntekijätietojen hallintaan liittyvistä tehtävistä. Olet henkilöstön ja esimiesten tukena koko työsuhteen elinkaaren kattavissa työsuhdeasioissa sekä työlainsäädäntöön, työehtoja työsopimuksiin liittyvissä asioissa yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa. Toimit ulkoistetun palkanlaskennan operatiivisena yhteyshenkilönä ja hoidat kuukausittaistae HR-raportointia. Tiedotat myös yrityksen sisäisistä henkilöstöasioista ja ylläpidät HR-dataa. 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta HR alalta ja olet ehkä suorittanut alan koulutuksen. Kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on kuitenkin toimeen tarttuva asenteesi ja halu kehittyä HR alalla. Et kaihda rutiininomaisia tehtäviä ja pystyt työskentelemään paineen alla, vaihtelevissa tilanteissa. Hallitset työssäsi kokonaisuuksia ja työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. 

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa!

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeen palkkatoiveineen. Viimeinen hakupäivä on 16.2.2020. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Heta Rohkimainen arkisin kello 9-15 p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: HR-koordinaattori, kokopäivätyö, vakituinen