(Poistunut julkaisusta)

HR-koordinaattori, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta palvelemme nykyisin asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. Lue lisää meistä: www.alenconsulting.fi. 


Haemme nyt tiimimme tueksi tehokasta ja toimeen tarttuvaa 

HR-KOORDINAATTORIA

äitiysvapaan sijaisuuteen.


HR-koordinaattorina työskentelet henkilöstöpalvelualan keskiössä monipuolisten henkilöstövuokraukseen liittyvien työtehtävien parissa. Hoidat itsenäisesti olemassa olevia asiakkuuksia vastaten rekrytointiprosessien läpiviennistä aina työpaikkailmoitusten laatimisesta työsopimusten allekirjoittamiseen ja työsuhteen päättymiseen asti. Lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä eri sidosryhmien kanssa. Toimit konsulttiemme taustajoukoissa varmistaen heidän työnsä sujuvuuden. Tarvittaessa osallistut erilaisiin rekrytointitapahtumiin tai hyppäät avuksi markkinointiin, palkka- ja laskutusasioihin tai muihin yleisiin toimistotehtäviin liittyvissä asioissa. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta henkilöstöpalvelualasta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Hallitset työsuhteen elinkaareen liittyvät perusasiat ja ymmärrät toimialaamme säätelevää lainsäädäntöä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja perustason englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. 

Henkilönä olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen, energinen ja joustava tiimipeluri. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, organisoit sujuvasti työtehtäviäsi ja kykenet pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti – sinulla ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta ja kehittyä henkilöstöalan ammattilaiseksi!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään sekä omaa ammattitaitoasi että yrityksemme toimintaa. Pienessä tiimissämme on kannustava ja joustava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Hienot toimitilamme sijaitsevat Tammerkosken kyljessä Satakunnankadulla, joten työpaikalla viihtyvyytesi on myös mahtavien näköalojen puolesta taattu! 

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus pitkäaikaisempaankin työsuhteeseen. Toivomme aloitusta maalis-huhtikuun aikana, mutta tämä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa.


Varaa eturivin paikka henkilöstöpalvelualalle ja tule osaksi kasvutarinaamme!

Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n hallintopäällikkö Niina Vuoristolle, p. 044 740 4503.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=339 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.