Hr-konsultti/rekrytoija
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Oletko sinä etsimämme rohkea hr-konsultti/rekrytoija?

Etsimme Baronalle Turkuun

hr-konsulttia/rekrytoijaa

vastaamaan rakennus ja teollisen sektorin työsuhdeasioista ja rekrytoinneista Tehtäväsi kattaa koko Varsinais-Suomen sekä osittain myös Satakunnan. Työ on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toimintaan.

Toivomme sinulla olevan kokemusta rakennus- tai teollisuudenalasta, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Olet toimeen tarttuva, joustava ja nautit haasteista, joiden parissa voit ylittää myös itsesi.

Henkilöstön merkitys ja viihtyvyys ovat sinulle tärkeää ja oletkin valmis tiimin kanssa kehittämään erilaisia tapoja toimia henkilöstön kanssaan. Vahvuutesi ovat ihmisläheinen ja järjestelmällinen työskentelytyyli, mikä edesauttaa isojenkin projektien haltuunotossa ja kehittämisessä. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitä. Kontaktien kirjo ja tekemisen hektisyys vaativat sinulta joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävään ei vaadita pitkää kokemusta ja voit olla työurasi alussa oleva innokas uuden oppija, mutta kokemus esimiehen tai tiiminvetäjän roolista on sinulle eduksi

Baronalla tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa. Meillä myös uralla eteneminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on hyvinkin mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Työssä hoidat toimeksiantoja itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä myynnin ja muiden palveluita tuottavien kollegojen kanssa valtakunnallisesti. Tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2020 mennessä. Tulemme haastattelemaan hakijoita tehtävään jo hakuaikana.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, Baronan aluepäällikkö Leena Ylinen puh. 040-579 4579, vastaa mielellään kysymyksiisi ti 24.11. klo 8-9 ja ke 2.12 15-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401777
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (leena.ylinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0405794579
  • Sijainti: Turku