HR-konsultti
Barona HR Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

Barona HR on osa Baronan asiantuntijapalveluita. Kauttamme voit työllistyä monipuolisiin HR-tehtäviin satoihin erilaisiin työympäristöihin pienistä start-upeista kansainvälisiin suuryrityksiin. Voit tehdä projekteja tai sitoutua vuosiksi. Räätälöimme aina HR palvelumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Oletko yrittäjä tai suunnitellut yrittäjäksi ryhtymistä?

Haemme nyt HR-konsultteja, joilla on jo taustallaan useamman vuoden kokemus erilaisten HR tehtävien hoitamisesta. Mikäli työllistät itseäsi oman yrityksesi kautta tai olet kiinnostunut yrittäjyydestä niin tehtävä voisi sopia sinulle.

Tarjoamme sinulle myös tarvittaessa apua kevytyrittäjäksi/yrittäjäksi ryhtymiseen.

Meillä työskentelet hyvin monipuolisissa tehtävissä, jotka voivat olla joko osa-aikaisia tai pidempiä kokoaikaisia projekteja. Tehtävänkuvat voivat vaihdella operatiivisten ja lakisääteisten HR-asioiden hoitamisesta, strategisiin kehitystehtäviin sekä rekrytointiprosessin hoitamiseen. Tulet työskentelemään asiakasyrityksen organisaatiossa osana yrityksen työyhteisöä, mutta lisäksi sinulla on tukenasi Baronan kattavat rekrytointi- ja HR-ammattilaisten verkostot.

Arvostamme aiempaa kokemusta useammassa yrityksessä työskentelystä ja myös kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta erilaisten HR järjestelmien kanssa toimimisesta. Suomalaisen työlainsäädännön tuntemus sekä palkkahallintoon liittyvien asioiden ymmärrys on tehtävässä tärkeää. Myös kaikenlaiset kasvu- ja kehitysprojektit katsotaan eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, niin jätä CV:si tai ole yhteydessä Kaisa Leskijärveen +358 50 5747 189

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505949
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki