HR-konsultti
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Etsimme nyt työstään innostuvaa ja motivoitunutta HR -konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Adeccon ja Sihdin Rovaniemen toimipisteeseen.

Työssäsi tulet päivittäin kommunikoimaan asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa sekä hyödynnät aktiivisesti omaa verkostoasi uusille mahdollisuuksille. Luot hyvää työnantajamielikuvaa ja verkostoidut työnhakijoiden kanssa, yhdistät työn ja tekijän laadukkaasti, haastattelet hakijoita ja teet onnistuneita valintoja asiakkaillemme. Hallinnoit omia toimeksiantojasi järjestelmässä ja huolehdit sopimuksista, perehdytyksistä ja työsuhteista koko niiden elinkaaren ajan.

Kokemus

Eduksesi on aikaisempi kokemus rekrytoinnista ja resursoinnista tai työsuhteiden hallinnointiin liittyvistä tehtävistä. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Tiedät mitä hyvä asiakkuudenhoito vaatii ja teet työsi laadukkaasti menestyäksesi tehtävässä.

Miksi meille?

Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen sekä kasvattamaan osaamistasi mukavassa tiimissä. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen Adeccon ja Sihdin palveluihin. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisissä tiloissa Rovaniemellä ja työskentelyalueeseesi kuuluu koko Lappi. Meiltä saat työsi tueksi paikallisesti Rovaniemellä kaksi rentoa, hauskaa ja kannustavaa kollegaa, sekä Oulun kymmenhenkisen tiimin. Työtäsi tukevat myös niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat, kuin myös kollegat ympäri Suomen. Olemme kaikki sitoutuneet työskentelemään yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Hakemus

Luottamukselliset yhteydenotot ja tiedustelut, tuleva esimiehesi Salla Pyhäjärvi p. 050 444 4494 tai salla.pyhajarvi@adecco.fi. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449533
  • Tehtäväalue: HR, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi