(Poistunut julkaisusta)

HR Konsultti
Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Valmiina tulevaisuuteen?

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997.  Adecco Suomella on yli 130 työntekijää ja toimimme laajalla palveluverkostollamme 13 paikkakunnalla.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan. Tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, sekä IT-alalta taloushallintoon.

Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Tehtävä

Etsimme nyt työstään innostuvaa ja motivoitunutta HR -konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Sihdin Kuopion toimipisteeseen.

Työssäsi tulet päivittäin kommunikoimaan asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa sekä hyödynnät aktiivisesti omaa verkostoasi uusille mahdollisuuksille. Luot hyvää työnantajamielikuvaa ja verkostoidut työnhakijoiden kanssa, yhdistät työn ja tekijän laadukkaasti, haastattelet hakijoita ja teet onnistuneita valintoja asiakkaillemme. Hallinnoit omia toimeksiantojasi järjestelmässä ja huolehdit sopimuksista, perehdytyksistä ja työsuhteista koko niiden elinkaaren ajan.

Kokemus

Sinulla on kokemusta rakennus- tai teollisuuden alalta ja hallitset rekrytoinnit ja resursoinnit. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Tiedät mitä hyvä asiakkuudenhoito vaatii ja teet työsi laadukkaasti menestyäksesi tehtävässä.

Miksi meille?

Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen sekä kasvattamaan osaamistasi mukavassa tiimissä. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen Sihdin palveluihin. Johtavana kansainvälisenä henkilöstö-palveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisissä tiloissa Kuopiossa, mutta työskentelyalueesi tulee olemaan koko Itä-Suomi sekä Kainuu. Meiltä saat työsi tueksi 6 rentoa, hauskaa ja kannustavaa kollegaa, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Työtäsi tukevat myös niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat, kuin kollegat ympäri Suomen. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Hakemus

Luottamukselliset yhteydenotot ja tiedustelut, tuleva esimiehesi Tomi Rautsi p. 050 4418931 tai tomi.rautsi@adecco.fi. Haethan tehtävää kuitenkin järjestelmän kautta viimeistään 24.1.2021. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!