(Poistunut julkaisusta)

HR Konsultti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Valmiina tulevaisuuteen?

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997.  Adecco Suomella on yli 130 työntekijää ja toimimme laajalla palveluverkostollamme 13 paikkakunnalla.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan. Tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, sekä IT-alalta taloushallintoon.

Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Oletko jo kokenut henkilöstöpalvelualan ammattilainen? Hallitset rekrytoinnit ja resursoinnit? Tunnet Kuopion ja lähialueen yrityskentän? Asiakkuudenhoito on intohimosi?

Tehtävä

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt kokenutta HR -konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Adeccon Kuopion toimipisteelle.

Päätehtäväsi HR konsulttina on ensisijaisesti rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen, erilaisten palveluiden ja ratkaisujen myynti, vastuullasi olevan asiakaskorin hoitaminen sekä uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen oman verkostosi avulla. Osaamisesi mukaan voit päästä tekemään myös mm. työnhaku/uravalmennusta ja soveltuvuusarviointeja.

Kokemus

Sinulta löytyy kokemusta myös henkilöstövuokrauksesta ja olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla. Olet verkostoitunut, yhdistät työn ja tekijän laadukkaasti ja ymmärrät mitä hyvä asiakkuudenhoito vaatii. Sinulla on loistava suullinen ja kirjallinen viestintä, hallitset myös sujuvan englannin kielen. Käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia.

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

Miksi meille?

Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Työpisteesi sijaitsee viihtyisissä tiloissa Kuopiossa, mutta työskentelyalueesi tulee olemaan koko Itä-Suomi sekä Kainuu. Työtäsi tukevat myös niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat, kuin kollegat ympäri Suomen.

Hakemus

Luottamukselliset yhteydenotot ja tiedustelut, tuleva esimiehesi Tomi Rautsi p. 050 4418931 tai tomi.rautsi@adecco.fi. Haethan tehtävää kuitenkin järjestelmän kautta viimeistään 24.1.2021. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!