(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Oletko aktiivinen, energinen ja vuorovaikutustaitoinen rekrytoinnin ja HR-palveluiden osaaja tai kiinnostunut kasvamaan alan tulevaksi ammattilaiseksi? Innostutko onnistumisista, tavoitteellisesta tekemisestä ja tiimityöstä? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa Sihdillä?

Sihti on osa Adecco -konsernia ja etsimme nyt HR-KONSULTTIA Sihdin Rovaniemen toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta vahvaa halua palvella työntekijöitä ja asiakasyrityksiä sekä intoa tehdä hyvää tulosta yhdessä oman tiimin ja koko Suomen kollegoiden kanssa. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvällä tasolla. Aiempi kokemus henkilöstöalalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Päivittäiseen työhösi HR-Konsulttina kuuluu mm. työnhakijoiden kontaktointi, työhaastattelut ja asiakastoimeksiantojen täyttäminen sekä toimeksiantojen ja työsuhteiden hallinta järjestelmässä. Laadit työntekijöidemme työsopimukset, vastaat työsuhdeperehdytyksestä työsuhteen alkaessa, sekä hoidat vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioita ja yhteydenpitoa työsuhteen ajan. Meille on tärkeää yhteen hiileen puhaltaminen, ja työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi jäsenten kanssa.

Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen sekä kasvattamaan osaamistasi. Meillä saat työsi tueksi rennot, hauskat ja kannustavat kollegat, jotka ovat sitoutuneet yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin palveluihin, että toimialaan. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 17.1.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa Teemu Puonti, puh. 050 4444 463.