(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Kiinnostaako sinua olla osa itseohjautuvaa, osaavaa ja kunnianhimoista työyhteisöä?
Innostutko muiden auttamisesta ja varsinkin löytämään henkilöille uusia uramahdollisuuksia? Jatka lukemista ja ehkä sinä olet meidän tuleva kollega!

Adecco on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan.

Etsimme nyt Ouluun vakituiseen työsuhteeseen konsulttia (HR ja myynti) työskentelemään henkilöstön resursoinnin, rekrytoinnin sekä myynnin parissa Oulun talousalueella. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti ja etsimmekin nyt henkilöitä edustamaan sekä Adeccon että Sihdin brändiä.

Mitä HR-konsultin työhön kuuluu?
Päätehtäviäsi tulevat olemaan myyntityö, henkilöstön resursointi sekä rekrytointi.
Hoidat ja kasvatat olemassa olevia asiakkuuksiamme ja tarjoat sekä olemassa oleville, että uusille potentiaalisille asiakkaille aktiivisesti palvelujamme. Kommunikoit päivittäin työnhakijoiden, työntekijöiden sekä yritysasiakkaiden kanssa niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse, sekä suomen että englannin kielellä. Hoidat vuokratyöntekijöidemme työsuhdeasioita ja kehität jatkuvasti osaamistasi henkilöstöalaan liittyvästä lainsäädännöstä. Tehtäväkenttäsi on laaja ja työn painotus vaihtelee meneillä olevien projektien tilanteen mukaan. Tehtävänkuvausta voidaan myös muokata taustasi mukaan. Yksi asia on varma - et tule näkemään kahta samanlaista päivää!

Kuka sinä olet?
Panostamme työssämme ennen kaikkea laatuun, joten asiakkaiden, työnhakijoiden sekä työntekijöiden tarpeiden ymmärrys ja palo tuottaa lisäarvoa saisivat kuulua mottoosi. Meillä on jatkuvasti menossa useita mielenkiintoisia projekteja samanaikaisesti, joten lankojen on pysyttävä käsissä tiukoissakin tilanteissa! Olet kiinnostunut jatkuvasta oppimisesta ja itsesi kehittämisestä. Haemme henkilöä, jolla on:
- Aikaisempaa kokemusta henkilöstöhallinnosta
- Kokemusta asiakassuhteiden hoidosta
- Kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä tai uusasiakashankinnasta
- Oma-aloitteisuus, vakuuttavuus ja tarkkuus
- Korkeakoulututkinto
- Hyvä englannin kielen taito
Arvostamme sinussa aktiivisuutta, liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista ja nopeaa reagointia. Aikaisempi kokemus palvelujen myynnistä auttavat sinua menestymään tehtävässä ja Oulun talousalueen tuntemus on erittäin iso plussa.

Millaiseen tiimiin olisit tulossa?
Oulu-Rovaniemen yksikössä toimipisteessä työskentelee yhteensä 8 Adecco- ja Sihtiläistä. Asiakkaidemme mielestä palvelemme heitä joustavasti, nopeasti ja ammattitaidolla. Asiakaskuntamme on laaja, mutta lisääkin mahtuu. Innostumme herkästi uusista asioista ja iloitsemme yhteisistä onnistumisista. Hyvä tiimihenki on meille erittäin tärkeää ja haastavatkin työpäivät sujuvat paremmin pienellä huumorilla höystettynä.

Tarjoamme mahdollisuuden rakentaa uraa johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen vaikka globaalisti meidän monen brändin ja toimiston kautta.
Kun aloitat meillä annamme kattavan perehdytyksen sekä Adeccon palveluihin, että toimialaan. Sinua odottaa hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Adeccossa arvostamme sinua omana itsenäsi!

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä ja vastaamme kysymyksiin! Tuleva esimiehesi Teemu Puonti on tavoitettavissa numerosta 050 4444463 sekä teemu.puonti@adecco.fi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku tehtävään tapahtuu Adeccon nettisivujen kautta ja viimeinen hakupäivä on 11.12.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan.