(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Oletko aktiivinen, energinen ja vuorovaikutustaitoinen rekrytoinnin ja HR-palveluiden osaaja tai alan tuleva ammattilainen? Innostutko onnistumisista, tavoitteellisesta tekemisestä ja tiimityöstä? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa Sihdillä?

Sihti Pohjois-Suomi on osa Adecco -konsernia ja etsimme nyt HR-KONSULTTIA Sihdin Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta vahvaa halua palvella niin työntekijöitä kuin asiakasyrityksiäkin sekä intoa tehdä hyvää tulosta yhdessä tiimin ja koko Suomen kollegoiden kanssa. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Tietotekniset valmiutesi sekä englannin kielen osaamisesi ovat hyvällä tasolla. Aiempi kokemus henkilöstöalalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Päivittäiseen työhösi HR-Konsulttina kuuluu mm. työnhakijoiden kontaktointi, työhaastattelut ja asiakastoimeksiantojen täyttäminen sekä toimeksiantojen ja työsuhteiden hallinta järjestelmässä. Laadit työntekijöidemme työsopimukset, vastaat työsuhdeperehdytyksestä työsuhteen alkaessa, sekä hoidat vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioita ja yhteydenpitoa työsuhteen ajan. Aktiivinen asiakasyhteistyö on luontainen osa tehtävää.

Pienessä tiimissä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen, ja kasvattamaan osaamistasi henkilöstöpalvelualalla. Meillä saat työsi tueksi rennot, hauskat ja kannustavat kollegat, jotka ovat sitoutuneet yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin palveluihin, että toimialaan. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 8.11.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa Ella Faltersack, 040 760 9089 / ella.faltersack@adecco.fi.