(Poistunut julkaisusta)

HR konsultti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Oletko HR:n ja rekrytoinnin asiantuntija, jolle työsuhdeasiat ovat lähellä sydäntä? Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalveluiden HR-tiimi etsii nimittäin tiimiinsä uutta

HR-KONSULTTIA

vahvistamaan tiimiämme ja osaamistamme. Keskeisin tehtäväsi on tukea esimiehiä monipuolisissa HR- ja työsuhdeasioissa sekä vastata uudelleensijoitusprosessin operatiivisesta toiminnasta, toimivuudesta ja kehittämisestä yhdessä meidän kanssamme. Olet myös esimiesten tukena rekrytoinneissa ja vastaat omalta osaltasi työnantajamielikuvatyöstä. Lisäksi pääset aktiivisesti osallistumaan ajankohtaisiin kehittämis- ja projektitehtäviin sekä vaikuttamaan itse työsi sisältöön omien kiinnostuskohteidesi mukaan. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Kiinteistöpalveluiden esimiesten, muiden L&T:n asiantuntijoiden, TE-toimiston sekä oppilaitosten kanssa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus kevääseen 2020 saakka.

Sinulla on palava halu tehdä töitä HR:n parissa ja nautit erityisesti työsuhdeasioiden ratkomisesta sekä esimiesten auttamisesta onnistumaan arjen haasteissa. Meillä pääset tekemään työtä monipuolisesti ja päivät taatusti ovat mielenkiintoisia ja erilaisia! Näiden lisäksi toki tarvitaan aiempaa kokemusta HR tehtävistä, mielellään esimerkiksi rekrytoinnista tai työsuhdeasioista.     

Työkavereiksi saat yhdeksän loistavaa HR-konsulttia, joilta energiaa ja tekemisen meininkiä ei puutu – töitä tehdään ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Positiivinen ja asiantunteva HR-tiimimme tukee liiketoimintaa ympäri Suomen, tarjoten osaamistaan monipuolisille projekteille ja tukitoiminnoille. Alueellisesti vastaat Pohjois- ja Keski-Suomen HR konsultoinnista. Työpisteesi sijaitsee joko Oulun tai Jyväskylän toimistollamme.

Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi työn ehdoton etu on joustavuus: voit työskennellä toisinaan vaikka kotisohvalta pyjama päällä. Ja mikä parasta, voimme taata sinulle huippukollegat, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua tai vähintäänkin piristämään päivääsi huikeilla huumorin kukkasilla.

Mikäli työsuhdeasiat ja HR-työ hurtilla huumorilla varustetussa tiimissä sai kiinnostuksesi heräämään, täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 25.11.2018. Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Anu Heikkilältä 14. ja 16.11. klo 8.00-9.00, puh. 050 385 5837. Me odotamme sinua jo innolla!