(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2018

HR-KONSULTTI

Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalveluiden HR-tiimi täällä päivää! Olemme näpsäkkä ja tuliterä monitoimitiimi, joka palvelee L&T:n Kiinteistöpalveluiden esimiehiä HR-asioiden saralla. Tiimimme kiikaroi parhaillaan uudeksi työkaverikseen HR-konsulttia, joka kipparoisi valistuneella ja valaistuneella otteella rekryjärjestelmäämme SuccesFactorsia Turun, Tampereen tai Helsingin toimipisteestämme käsin.

Siirretään mikki tässä vaiheessa tiimille ja annetaan tulevien kollegoidesi Pauliinan, Piretin, Lauran ja esimiehesi Anun kertoa minkämoinen taituri meillä tarkalleen ottaen olikaan mielessä:

Kollegamme talvisesta Oulusta, HR-konsultti Pauliina, kertoo uuden työkaverin tärkeimmän kriteerin: joku joka on guru järjestelmien kanssa ja pystyisi luotsaamaan SuccessFactors -rekryjärjestelmän jokapäivästä käyttöä, ylläpitoa ja kehitystä.

Etelän vahvistuksemme, rekrytointikonsultti Piret Tallinnasta toivoo uuden työkaverin tuovan tiimiin myös lisää rautaista rekrytointikokemusta auttamaan L&T:tä viemään rekrytointiprosessiamme uudelle levelille.

Helsingin luottopakkimme HR-asiantuntija Laura tietää L&T:n asioista jo lähes kaiken, mutta uuden työkaverin tuoma lisäosaaminen työsuhdeasioista, työluvista, vuorotteluvapaista ja muista HR:n kenttään kuuluvista asioista olisi meille plussaa.

Ja mitä esimies Anu uudelta tiimiläiseltä toivoo? Anu korostaa positiivista asennetta ja rohkeutta tarttua asioihin, sekä hehkuttaa mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä työssä oman kiinnostuksen ja osaamisen pohjalta.

Ja miksi kannattaa nähdä hakemisen vaiva? Siitä sinulle kertovat Essi, Mari ja Riia:

Maahanmuuttajien työllistämiseen erikoistunut HR-konsulttimme Essi kehuu työn itsenäisyyttä - omaa kalenteriaan saa organisoida joustavasti mielensä mukaan. Pääasia, että sovitut tehtävät tulevat hoidetuksi, vaikka sitten pyjama päällä kotitoimistolla. Lisäksi työssä pääsee tapaamaan todella paljon erilaisia ihmisiä ja yhteistyötahoja.

Koulutussuunnittelija Marin mielestä L&T:llä parasta ovat mukavat työkaverit, yhteistyökumppanit ja vaihtelevat työpäivät. Uudelta kollegalta tarvitaan hurttia huumoria, pitkää pinnaa ja intoa puskea asioita maaliin. Eri projekteihin pääsee helposti mukaan eikä työ käy siten tylsäksi!

Viimeisimpänä tiimiin liittynyt Riia on innoissaan siitä, miten on heti ensimmäisestä päivästä lähtien päässyt oikeisiin hommiin ja koko Suomen tiimi on ollut apuna ja tukena työhön perehtymisessä. Tulevana työkaverinamme arvostaisit näitä asioita varmasti myös.

Mikäli rekryjärjestelmän pääkäyttäjyys ja HR-työ näpsäkässä tiimissä herättävät positiivisia väreitä, täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.5. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Anu Heikkilältä ma 21.5. klo 15-16 tai ti 22.5. klo 9-10, puh. 050 385 5837. Odotamme sinua jo innolla!