(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti vakituiseen työsuhteeseen Adeccolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme Adecco Vaasan toimistolle HR -konsulttia vakituiseen työsuhteeseen
 
Pärjätäksesi tehtävässä ja viihtyäksesi työssä tarvitset organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkaa työotetta. Aikaisempi työkokemus HR-tehtävistä tai asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä on hyödyksi. Joustavuus, positiivinen asenne ja hyvät tiimityötaidot ovat tärkeitä, koska päivittäistä työtä tehdään avokonttorissa yhdessä kollegoiden kanssa. Saat tukea ja apua työhön tiimiltäsi, mutta tarvitset kykyä viedä asioita itsenäisesti eteenpäin ja rohkeutta tarttua monipuolisiin tehtäviin. Työ on ajoittain hektistä, ja tilanteet muuttuvat nopeastikin. Ratkaisukeskeinen työote auttaa sinua suoriutumaan työtehtävistäsi.
 
Työhösi kuuluu tehtäviä rekrytointiprosessien läpivientiin liittyen (mm. paikkojen avaukset, hakijoiden karsinta, haastattelu), asiakaspalvelua toimistolla ja hallinnollisia tehtäviä. Pidät yhteyttä työntekijöihin, työnhakijoihin ja asiakkaisiin sekä hoidat mm. vuokratyösuhteiden elinkaareen liittyviä tehtäviä kuten työsopimusten tekoa ja palkkatietojen syöttämistä. Tarvitset hyviä IT-taitoja sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle:
• Monipuolista työkokemusta HR-alalta
• Vastuullisia, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä
• Energisen ja ammattitaitoisen tiimin sekä osaavan organisaation tuen
• Vakituisen työsuhteen monipuolisessa HR tehtävässä
 
Hae tehtävää viimeistään 14.10.2018 mennessä täyttämällä tietosi www.adecco.fi -sivulle ja liittämällä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Susanna Kytöharju, susanna.kytoharju@adecco.fi, 040-182 6540.

Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstökonsultti


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa