(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti teollisuuden toimialalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017Työn kuvaus:
  Liiketoimintamme kasvaessa haemme Vantaan toimipisteellemme uutta tiimin jäsentä HR-konsultin tehtävään. Työ painottuu työntekijöiden hakemiseen teollisuuden asiakkaillemme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
  Hakemamme henkilö nauttii työskentelystä nopeatempoisessa ja energisessä ympäristössä. Sinulla on aito kiinnostus ihmisiin ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus teollisuuden yrityksistä, rekrytoinnista ja/tai työsuhdeasioista on eduksi. Tärkeintä on aito kiinnostus alaamme kohtaan ja oikea asenne. Teemme työtämme intohimolla ja toivomme että asennoidut työhön samoin. Menestykseen tarvitsemme huippusuorituksia ja joukkueena pelaamista.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäväsi pääpaino on hakuprosessien suorittamisessa asiakkaillemme teollisuuden, tuotannon ja tehdastyön tehtäviin.
   
  Työnkuvaan kuuluu:
• Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työnhakijoihin
• Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, työhakemusten käsittely, hakijoiden haastatteleminen sekä hyvien hakijoiden esitteleminen asiakkaillemme
• Yhteydenpito työntekijöihin
• Työsopimusten laatiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen sekä muut työntekijöiden työsuhteisiin liittyvät tehtävät
• Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito
• Mahdollisuus lisämyynnin tekemiseen kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle työpaikan maailman johtavassa HR-palveluyrityksessä. Adeccolla pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnantajat ja työnhakijat keskenään. Työmme on näköalapaikka erilaisiin yrityksiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa. Tukenasi on hauska ja kokenut tiimi, jossa pääset kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.3. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Lisätietoja tehtävästä antaa 24.2. klo 15-16 Adeccon Vantaan yksikön päällikkö Piritta Salli, puh. 046 876 0323.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Salli Piritta 0468760323.

Asiakkaan tehtävänimike:  HR-konsultti, Teollisuus


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Salli Piritta, 0468760323


Toimipaikka:  VANTAA