(Poistunut julkaisusta)

Hr-konsultti, Rakennus- ja kiinteistöala
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2021

Eezy on Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Hr-konsultti, Rakennus- ja kiinteistöala

Tehtävänkuvaus:

Haemme rakennus- ja kiinteistöalan tiimiin toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöstökonsulttia. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa haastattelut, työsuhteiden hallinta, työpaikkailmoitusten luonti ja läpikäynti. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille. Työpäivät vaativat joustavuutta sekä nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä.

Yleistä:

Olet osa rakennustiimiä, mutta tuet tarvittaessa myös teollisuuden ja logistiikan tiimejä. Tehtävässä pärjää sosiaalinen ja periksiantamaton henkilö, jolla on aito halu yhdistää työ ja sen tekijä. Rakentaminen ja kiinteistöala ovat nopeatempoisia, joten tehtävässä vaaditaan ajoittain hyvää paineensietokykyä.

Edellytämme:

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi ymmärryksen rakennusalasta tai aikaisemman työkokemuksen suorittavista rakennusalan töistä. Koulutustaustasta katsotaan eduksi korkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle henkilöstökonsultille kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään aloitamme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Jouko Härkälä – aluepäällikkö

050 471 9769 / jouko.harkala@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi