(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti Poriin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Tarjoamme HR-konsultille vauhtia ja haastavia tilanteita loistavassa tiimissä! Tahtipuikkoa saat pidellä itse: meillä sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyysi, kehittää prosesseja ja saada tunnustusta työstäsi.

HR-konsulttina kohtaat takuuvarmasti yllättäviä tilanteita, joihin tulee reagoida ripeästi ja luovalla otteella. Työtehtävänäsi on vastata asiakkaidemme nopeisiin henkilöstötarpeisiin buukkaamalla oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin. Toimit tiiviisti yhteistyössä yrityksen myyntitiimin kanssa, vastaat omalta osaltasi asiakassuhteiden kehittämisestä ja työntekijöiden rekrytoinnista sekä työsuhdeasioiden hoidosta.

Erilaisia yrityksiä ja ihmisiä

Etsimme itseohjautuvuudella varustettua tekijää, jolta löytyy palvelualttiutta ja halua löytää paras ratkaisu. Arvostamme hyvää ja positiivista asennetta ammatillisen osaamisesi ja koulutuksen lisäksi. Kokemusta HR-työstä olisi hyvä olla vähintään vuoden verran.

HR-konsultti kohtaa työssään kiinnostavia asiakkaita ja työntekijöitä eri toimialoilta. Työssä pääsetkin syventymään esimerkiksi myynnin, kaupan, horecan tai vaikkapa teollisuuden alan asiakasyritysten haasteisiin.

Henkilöstöpalveluala on dynaaminen ja energinen. HR-konsulttimme oppivat asioita, joita ei mikään muu työ opeta: he näkevät paljon erilaisia yrityksiä ja syventyvät toimialoihin. Opit, kehityt ja voit verkostoitua.

Barona-konserni tarjoaa paljon kasvumahdollisuuksia. Voit siis kehittyä nykyisissä vahvuuksissasi vielä paremmaksi tai painaa kaasujalkaa aivan uuteen suuntaan. Tarjoamme myös koulutuksia, jotka takaavat, että pysyt hereillä HR-alan uudistuksista.

Luotettava tiimi tukena

Palataanpa vielä niihin nopeisiin henkilöstötarpeisiin, joita asiakkaamme kohtaavat. Se tarkoittaa, että koko tiimi paiskii hommia eikä takkia tykätä napata naulasta ennen kuin asiakas kuittaa kiitoksen. Pori ”vaatii paljon, antaa enemmän.” Sama pätee tähän pestiin.

Mutta turha tässä on pelotella liiaksi, sillä meille on aidosti tärkeää, että nautit työstäsi ja tarmokkuutesi palkitaan. Kaikkien onneksi työilmapiiri on posiitivinen ja kannustava. Työkavereiksi saat ihmisiä, jotka perehdyttävät hyvin, eivätkä jätä sinua oman onneasi nojaan.

Turha aikailla

Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 18.2 Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tule osaksi lämmintä ja dynaamista Barona-yhteisöä!

Lisätietoja; Jaana Laakkonen p. 040 631 9010

jaana.laakkonen@barona.fi